Obradović: Srbiji ne treba ministarstvo za evropske integracije već za EU dezintegracije

0

„NEĆE ME ZAČUDITI AKO SE PORED DVOGLAVE IKEBANE BRNABIĆ-DAČIĆ U VLADI POJAVI I ČEDA“

„Dveri predlažu osnivanje resora koji će se baviti nespornim i uvek, i danas i u budućnosti, temeljima i interesima jedne države i to: Ministarstva za porodicu i populacionu politiku, Ministarstva za Srbe u regionu i rasejanju, Ministarstva vera i Ministarstva za AP Kosovo i Metohija“

DOK se Evropska unija raspada na očigled čitavog sveta, naprednjačkim izmenama Zakona o ministarstvima osniva se nepotrebno Ministarstvo za evropske integracije. Zato je PG Dveri predložila Ministarstvo za evropske dezintegracije i Evropu posle Evropske unije – rekao je Obradović.

Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je da koliko je naprednjačka vlast „napredna“ vidi se i iz predloga osnivanja Ministarstva zaštite životne sredine koje se pojavljuje kao resor posle 5 punih godina vlasti naprednjaka.

Bilo je potrebno da dođe do osnivanja četvrte Vlade Aleksandra Vučića za 5 godina vlasti da se sete da je životna sredina u Srbiji ugrožena i da treba da postoji poseban resor koji će se intenzivnije baviti ovom gorućom temom. Ne bi se ni setili da to nije bio uslov izdiktiran Aleksandru Vučiću iz Brisela, kao još jedna u nizu naredbi na pogubnom putu Srbije u Evropsku uniju koji za naprednjake nema alternativu – istakao je Obradović.

Obradović je i dodao da ga ne bi čudilo da se posle toliko nutkanja sebe, u 4. Vladi Aleksandra Vučića, pored dvoglave ikebane u liku predsednika Vlade Brnabić-Dačić, nađe i Čedomir Jovanović, koji je njemu iz nepoznatih razloga burno reagovao na činjenicu da je u toku „Nedelja SNS promocije ideologije homoseksualizma“.

Ovaj predlog Zakona o ministarstvima je nepotpun i zbog toga što nema ministarstava koje treba da se obrazuju radi očuvanja i ostvarivanja osnovnih državnih, nacionalnih i ekonomskih interesa, a nikako radi privremenih i uvek promenljivih spoljnopolitičkih ciljeva.

Dveri svojim amandmanima predlažu osnivanje resora koji će se baviti nespornim i uvek, i danas i u budućnosti, temeljima i interesima jedne države i to: Ministarstva za porodicu i populacionu politiku, Ministarstva za Srbe u regionu i rasejanju, Ministarstva vera i Ministarstva za AP Kosovo i Metohija.

     (saopštenje Srpskog pokreta Dveri)

Fakti

POSTAVI ODGOVOR

*