ОБРАДОВИЋ: Сви на протест против „политичких педера“!

1

БЕОГРАД – Слажем се са Александром Вучићем да је Ана Брнабић најбољи могући његов избор за председника Владе Србије. За политичара на власти који је утемељио организацију геј парада у Србији као нормалну и модерну тековину – природан избор је да на челу Владе буде хомосексуалац како би се пред Западом показали као додатно толеранти и савремени, стоји у новом саопштењу председника Двери, Бошка Обрадовића.

Сви се сећамо како је Александар Вучић увео Ану Брнабић у свет политике и на власт тако што ју је представио као првог геј министра у Влади Србије, а сада и као првог геј премијера у историји Србије. Дакле, у Србији нису проблем хомосексуалци који слободно живе своје животе, већ „политички педери у фотељамаˮ који нам намећу нешто што је потпуно супротно јавном моралу, као и нашим традиционалним и породичним вредностима, стоји у саопштењу.

Двери немају ништа против хомосексуалаца и не пада нам на памет да улазимо у било чију приватност. Напротив, спремни смо да заштитимо свакога ко је на било који начин дискриминисан у Србији, што је уосталом регулисано и постојећим српским законодавством. Али смо апсолутно против наметања нашој деци промоције хомосексуализма. Наш став је недвосмислено јасан: када се Двери буду питале и одлучивале геј параде ће бити забрањене, а биће донет и посебан закон којим ће бити забрањена промоција хомосексуализма малолетним лицима у Србији.

ГЕЈ ПАРАДЕ СУ ВЕЋ ПРЕВАЗИЂЕН НАЧИН ПРОМОЦИЈЕ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА У СРБИЈИ. ПОЛИТИЧКА ИДЕОЛОГИЈА ПРОМОЦИЈЕ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА ОТИШЛА ЈЕ МНОГО ДАЉЕ И ВЕЋ УЛАЗИ У НАШЕ ВРТИЋЕ И ШКОЛЕ, УЏБЕНИКЕ И ТВ ЕМИСИЈЕ, МИНИСТАРСТВА И ЗАКОНЕ, КАЖЕ ОБРАДОВИЋ.

 

Следећи корак је легализација хомосексуалних бракова и одобравање да хомосексуални парови могу да усвајају децу. На крају ће позитивна дискриминација хомосексуализма у Србији отићи дотле да ће свако ко има свој став по овом питању који се не слаже са наметнутом идеологијом промоције хомосексуализма бити кривично гоњен за говор мржње, а деца коју васпитавамо у традиционалном духу биће нам одузета и додељена хомосексуалним паровима.

Посебно забрињава што се геј параде шире Србијом и што ће након Београда и Ниша бити наметнуте и другим градовима у Србији, као што је то Ана Брнабић јуче тражила од градоначелника Чачка да следећа геј парада буде организована у овом граду – као посебна провокација за једну изразито хришћанску и традиционалну српску средину. Зато су наши протести против одржавања ових парада срама у Србији посебно окренути онима који заправо стоје иза овога, а то су политичари на власти, Влада и Председник Србије, као и две владајуће странке: СНС и СПС, наводи се у саопштењу.

Зато позивам све оне који се противе одржавању геј парада у Србији да нам се придруже на великом народном протесту против Вучићеве власти, који се организује у суботу, 16. септембра испред Владе Србије у 16 часова, поручује Обрадовић у новом саопштењу достављеном медијима.

1 КОМЕНТАР

 1. Обрадовићу ако ниси знао, прими К ЗНАЊУ: да можеш сваке суботе
  /а већ их било 77/ да дођеш испред Владе Србије, Немањина 11, у времену
  од 16,оо до 2о,оо и искажеш свој став на СВАКЕСУБОТЊИМ ЛИТИЈАМА ЗА
  СПАС ПОТОПЉЕНЕ ВАЉЕВСКЕ ГРАЧАНИЦЕ.
  Литија, са БРЈАЦИМА, КРСТОВИМА И ИКОНАМА, СА СТОТИНАК УЧЕСНИКА,
  КРЕЋЕ СЕ ОД ВЛАДЕ СРБИЈЕ ДО ПАТРИЈАРШИЈЕ, ПА ДО ПАРЛАМЕНТА СРБИЈЕ –
  “ЗИДА ПЛАЧА“ НАТО РАТА ПРОТИВ СРБИЈЕ – И ДО РТС-а, са емитовањем
  “СЛОБОДНОГ СРБСКОГ ДНЕВНИКА“, ГДЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ И ЧУЈЕ СВЕ ОНО
  ШТО СЕ НЕ МОЖЕ НА СВИМ ОСТАЛИМ МЕДИЈИМА – ШТАМПАНИМ И
  ЕЛЕКТРОНСКИМ.
  Уз ове “СВЕДОКЕ“ БОРЕ ЗА ИСТИНУ ПРОТИВ ПОТАПАЊА ВАЉЕВСКЕ ГРАЧАНИЦЕ,
  Немањићске задужбине из 12. века, којој је куполу подигао ВЛАДИКА НИКОЛАЈ,
  могу се прикључити и сви други који не прихватају:
  – ГМО,
  – ЗАПРАШИВАЊЕ КЕЈМТРЕЈЛОВИМА – ОТРОВИМА ИЗ АВИОНА,
  – НАСИЛНУ ВАКЦИНАЦИЈУ НАШЕ ОМЛАДИНЕ НАТО ВАКЦИНАМА,
  – УВОЂЕЊЕ ОБАВЕЗНЕ ЛГБТ ИДЕОЛОГИЈЕ У ШКОЛСКЕ И ПРЕД-
  ШКОЛСКЕ ПРОГРАМЕ /узраста од 3 до 18 година/,
  – ЛУКАВО ПРИЗНАВАЊЕ КСОМЕТА КАО “НЕЗАВИСНЕ ДРЖАВЕ,
  – ДОЛАЗАК ПАПЕ У СРБИЈУ И ЗАЈЕДНИШТВО /ЕКУМЕНИЗАМ/
  СА ВАТИКАНОМ,
  – БЕСЦЕНЕ РАСПРОДАЈЕ ПРИРОДНИХ И ДРУШТВЕНИХ /НАРОДНИХ/
  ДОБАРА – природних изворишта чисте пијаће и бањских лековитих
  вода,
  – РАСТУРАЊE ВОЈСКЕ СРБИЈЕ,
  – УАЛЗАК У ЕУ И НАТО…

  Драган Славнић

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*