OBRADOVIĆ: Svi na protest protiv „političkih pedera“!

1

BEOGRAD – Slažem se sa Aleksandrom Vučićem da je Ana Brnabić najbolji mogući njegov izbor za predsednika Vlade Srbije. Za političara na vlasti koji je utemeljio organizaciju gej parada u Srbiji kao normalnu i modernu tekovinu – prirodan izbor je da na čelu Vlade bude homoseksualac kako bi se pred Zapadom pokazali kao dodatno toleranti i savremeni, stoji u novom saopštenju predsednika Dveri, Boška Obradovića.

Svi se sećamo kako je Aleksandar Vučić uveo Anu Brnabić u svet politike i na vlast tako što ju je predstavio kao prvog gej ministra u Vladi Srbije, a sada i kao prvog gej premijera u istoriji Srbije. Dakle, u Srbiji nisu problem homoseksualci koji slobodno žive svoje živote, već „politički pederi u foteljamaˮ koji nam nameću nešto što je potpuno suprotno javnom moralu, kao i našim tradicionalnim i porodičnim vrednostima, stoji u saopštenju.

Dveri nemaju ništa protiv homoseksualaca i ne pada nam na pamet da ulazimo u bilo čiju privatnost. Naprotiv, spremni smo da zaštitimo svakoga ko je na bilo koji način diskriminisan u Srbiji, što je uostalom regulisano i postojećim srpskim zakonodavstvom. Ali smo apsolutno protiv nametanja našoj deci promocije homoseksualizma. Naš stav je nedvosmisleno jasan: kada se Dveri budu pitale i odlučivale gej parade će biti zabranjene, a biće donet i poseban zakon kojim će biti zabranjena promocija homoseksualizma maloletnim licima u Srbiji.

GEJ PARADE SU VEĆ PREVAZIĐEN NAČIN PROMOCIJE HOMOSEKSUALIZMA U SRBIJI. POLITIČKA IDEOLOGIJA PROMOCIJE HOMOSEKSUALIZMA OTIŠLA JE MNOGO DALJE I VEĆ ULAZI U NAŠE VRTIĆE I ŠKOLE, UDŽBENIKE I TV EMISIJE, MINISTARSTVA I ZAKONE, KAŽE OBRADOVIĆ.

 

Sledeći korak je legalizacija homoseksualnih brakova i odobravanje da homoseksualni parovi mogu da usvajaju decu. Na kraju će pozitivna diskriminacija homoseksualizma u Srbiji otići dotle da će svako ko ima svoj stav po ovom pitanju koji se ne slaže sa nametnutom ideologijom promocije homoseksualizma biti krivično gonjen za govor mržnje, a deca koju vaspitavamo u tradicionalnom duhu biće nam oduzeta i dodeljena homoseksualnim parovima.

Posebno zabrinjava što se gej parade šire Srbijom i što će nakon Beograda i Niša biti nametnute i drugim gradovima u Srbiji, kao što je to Ana Brnabić juče tražila od gradonačelnika Čačka da sledeća gej parada bude organizovana u ovom gradu – kao posebna provokacija za jednu izrazito hrišćansku i tradicionalnu srpsku sredinu. Zato su naši protesti protiv održavanja ovih parada srama u Srbiji posebno okrenuti onima koji zapravo stoje iza ovoga, a to su političari na vlasti, Vlada i Predsednik Srbije, kao i dve vladajuće stranke: SNS i SPS, navodi se u saopštenju.

Zato pozivam sve one koji se protive održavanju gej parada u Srbiji da nam se pridruže na velikom narodnom protestu protiv Vučićeve vlasti, koji se organizuje u subotu, 16. septembra ispred Vlade Srbije u 16 časova, poručuje Obradović u novom saopštenju dostavljenom medijima.

1 KOMENTAR

 1. Obradoviću ako nisi znao, primi K ZNANJU: da možeš svake subote
  /a već ih bilo 77/ da dođeš ispred Vlade Srbije, Nemanjina 11, u vremenu
  od 16,oo do 2o,oo i iskažeš svoj stav na SVAKESUBOTNJIM LITIJAMA ZA
  SPAS POTOPLJENE VALJEVSKE GRAČANICE.
  Litija, sa BRJACIMA, KRSTOVIMA I IKONAMA, SA STOTINAK UČESNIKA,
  KREĆE SE OD VLADE SRBIJE DO PATRIJARŠIJE, PA DO PARLAMENTA SRBIJE –
  “ZIDA PLAČA“ NATO RATA PROTIV SRBIJE – I DO RTS-a, sa emitovanjem
  “SLOBODNOG SRBSKOG DNEVNIKA“, GDE MOŽE DA SE VIDI I ČUJE SVE ONO
  ŠTO SE NE MOŽE NA SVIM OSTALIM MEDIJIMA – ŠTAMPANIM I
  ELEKTRONSKIM.
  Uz ove “SVEDOKE“ BORE ZA ISTINU PROTIV POTAPANJA VALJEVSKE GRAČANICE,
  Nemanjićske zadužbine iz 12. veka, kojoj je kupolu podigao VLADIKA NIKOLAJ,
  mogu se priključiti i svi drugi koji ne prihvataju:
  – GMO,
  – ZAPRAŠIVANJE KEJMTREJLOVIMA – OTROVIMA IZ AVIONA,
  – NASILNU VAKCINACIJU NAŠE OMLADINE NATO VAKCINAMA,
  – UVOĐENJE OBAVEZNE LGBT IDEOLOGIJE U ŠKOLSKE I PRED-
  ŠKOLSKE PROGRAME /uzrasta od 3 do 18 godina/,
  – LUKAVO PRIZNAVANJE KSOMETA KAO “NEZAVISNE DRŽAVE,
  – DOLAZAK PAPE U SRBIJU I ZAJEDNIŠTVO /EKUMENIZAM/
  SA VATIKANOM,
  – BESCENE RASPRODAJE PRIRODNIH I DRUŠTVENIH /NARODNIH/
  DOBARA – prirodnih izvorišta čiste pijaće i banjskih lekovitih
  voda,
  – RASTURANJE VOJSKE SRBIJE,
  – UALZAK U EU I NATO…

  Dragan Slavnić

POSTAVI ODGOVOR

*