ОБРАДОВИЋ УПОЗОРАВА: Вучић спрема изборни хаос у недељу

Вучић преузео је да уређује све дневне новине у Србији, освануо на свим насловним странама, и послао јасну поруку свим грађанима Србије: Ако не гласате за мене, нећете постојати!

0

ВУЧИЋ оптужује опозицију како спрема крвави сценарио у недељу вече, а у ствари је он тај, који ће у недељу применити силу. Ако је данас био спреман да изврши такву психолошку тортуру и утеривање страха, замислите шта нас све чека у недељу након проглашења резултата – рекао је председнички кандидат Двери, Бошко Обрадовић.

„Србија је јутрос осванула у потпуном мраку. Изборна крађа је очигледна. Александар Вучић преузео је да уређује све дневне новине у Србији, освануо на свим насловним странама, и послао јасну поруку свим грађанима Србије: Ако не гласате за мене, нећете постојати!

Да ли је нормално да један човек преузме да уређује све дневне новине у Србији и то последњег дана председничке кампање – рекао је Бошко Обрадовић.

Обрадовић је истакао да је комплетна Србија од јутрос званично постала талац воље једног човека, и да је Вучић у паници, јер је схватио да неће победити у првом кругу, па је морао да прибегне оваквом потезу, који је апсолутно незапамћен у читавој Европи.

Не плашимо се Српске напредне странке и Александра Вучића. Поручујемо му да је његов крај дошао, нека спакује кофере, ослободи Србију овог ропства и нека нам врати нашу државу.

Зато позивам све грађане Србије, да се не плаше, да слободно изађу на изборе у недељу и гласају против ове власти, која је им је донела само беду и страх.

Победимо Вучића у недељу, да живимо као људи!“ – закључио је Бошко Обрадовић.

саопштење Српског покрета Двери

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*