Обрадовић: Вучић ће пасти у Чачку

0

Лидер Двери Бошко Обрадовић поручио је данас премијеру и лидеру Српске напредне странке Александру Вучићу да су много већи од њега покушавали да сломе кичму Чачку и да нису успели.

Овде је пао Слободан Милошевић и многи други који су мислили да су велики, много паметни, да су јаки и да могу да руше Чачак. Овде ће пасти и Вучић, рекао је Обрадовић пред почетак седнице Скупштине Чачка.

Обрадовић, који је, како каже, једини председнички кандидат ван Београда, упитао је шта је тај град скривио СНС, да ли због тога што је бунтовнички, слободарски, опозициони град, због тога што су грађани Чачка дали 25 одсто на изборима Дверима или због тога што је он председнички кандидат. Реагујући на затварање више угоститељских објеката у Чачку, Обрадовић је рекао да је бесмислено да Скупштина града ћути док „извесне инспекције вршљају по граду и затварају наше приватне предузетнике и њихове радње“.

Према његовим речима, нико није против инспекцијског надзора и све би било у реду да је исти аршин према свима.

Не може селективно. Не може да у страну банку није ушао нико од њиховог доласка у Србију и да остварују екстра профит на грбачи овог народа. Не може страни инвеститор да не плаћа порез на остварену добит у Србији, не може да тајкуни имају стотине милиона динара неплаћеног пореза, а да силу спроводите на малим и средњим фирмама, изјавио је Обрадовић.

Када покажете своју силу на тајкунима, банкарима и страним фирмама које нас пљачкају, онда сте добродошли и у Чачак и затворите све који не плаћају порез и који не раде како треба, казао је Обрадовић.

Коментаришући предстојеће председничке изборе, Обрадовић је позвао опозицију да стане у један фронт против нове изборне крађе, против свих врста изборних нерегуларности и манипулације.

Он је рекао да води интензивне разговоре са свим лидерима опозиције и очекује да ће ових дана заједнички наступити и рећи пуну истину о свим изборним нерегуларностима које се већ дешавају и које нас тек чекају.

Највећа је пописивање сигурних гласова по јавним предузећима и установама, где је сваки запослени обавезан да скупи 20 сигурних гласова за СНС, закључио је Обрадовић.

(Извор: ФоНет)

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*