Обрадовић: Вучић се 25 година ничим не бави осим политиком, а критикује Србе да су нерадници

У ВРБАСУ: ДОСТА ПАРТИЈСКИХ ПАРАЗИТА - ДВЕРИ НЕКА ПРОПАДНУ АКО НЕ БУДУ ИШЛЕ СВЕТОСАВСКИМ ПУТЕМ

0

КЉУЧНО питање у Србији данас је – да ли смо спремни да им се супротставимо? Да ли смо спремни да их зауставимо? Да ли смо спремни да дигнемо главу и исправимо кичму, да подигнемо глас и кажемо, овако више не може. Ово више нећемо да трпимо. Нећемо више да вам дозволимо да нас више лажете, пљачкате и уништавате ову земљу“ – истакао је председник Двери, на трибини, која је синоћ одржана у Врбасу.

„У овом часу када се за нас отвара један нови политички простор, иза нас заправо стоји 18 година рада Двери, и за свих тих 18 година Двери ми понављамо једну једину и веома једноставну реченицу – Неће бити бољитка и промене на боље у српском народу, у политичком, економском и сваком другом смислу, док не дође до духовне и моралне обнове српског народа.

Зато никад не смемо да заборавимо који је смисао бављења политиком и због чега смо ми уопште ушли у политику. Не да бисмо били исти, не да бисмо поново били на грбачи свога народа, не да бисмо били још једни партијски паразити, који деру кожу са леђа овога народа, не да будемо још једни нови пљачкаши, који ће да отму од онога што је остало од наших природних и привредних ресурса, од државног буџета, да будемо још једна генерација која краде државу, која отима од грађана, која пљачка на тендерима, и која на све друге начине одлива будућност ове државе у приватне и партијске џепове.

Дакле, или ћемо бити другачији од онога што гледамо последњих двадесет година на нашој политичкој сцени, или, ја као један од оснивача Двери, јавно кажем, нека Двери пропадну ако неће ићи светосавским путем“ – рекао је председнички кандидат Двери.

Обрадовић је додао да се председнички кандидат СНС-а, Александар Вучић, 25 година бави политиком, да никада ништа друго није радио. Као и да нико не зна да је било шта друго урадио у животу изузев што се бавио политиком и живео од политике. Наставио је да Вучићу ни то није доста, већ држи предавање свима нама и критикује наш народ као нераднике, а заправо је он симбол свега тога.

„Ми не смемо на овим изборима да гласамо за исте. Да се они непрестано смењују, комбинују и пресвлаче у друге дресове и појављују као увек нови. И они држе монопол на бављење политиком у Србији. Они хране једино сами себе у овој држави и обезбеђују будућност само за наставак њиховог партијског монопола и пљачке овога народа и државе. То је кључно питање у Србији данас, да ли смо спремни да им се супротставимо?

Да ли смо спремни да их зауставимо? Да ли смо спремни да дигнемо главу и исправимо кичму, да подигнемо глас и кажемо, овако више не може. Ово више нећемо да трпимо. Нећемо више да вам дозволимо да нас више лажете, пљачкате и уништавате ову земљу“ – истакао је председник Двери.

Обрадовић је још додао да су идеје Двери победничке идеје, а то су повратак својој националној суверености, држави, свом духовном и националном идентитету, свом домаћем економском интересу, заштита државних граница од мигрантске најезде, и свеукупан повратак себи.

„Нема разлога за повлачење. Нема разлога за одлазак из Србије. Желим да се на овим изборима Срби ослободе страха и да вратимо државу свом народу“ – закључио је председнички кандидат Двери, Бошко Обрадовић.

(саопштење Српског покрета Двери)

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*