Од старлета до пијандура! Kо су Јанковићеви „елитни“ одреди који би да убијају!?

0

На друштвеним мрежама води се прави политички рат између симпатизера власти и симпатизера Саше Јанковића.

Пажњу јавности скрећу скандалозни твитови познатих личности из Јанковићевог окружења који псуују, позивају на вештање по бандерама, пуцање и убијање политичких противника.

134939_unnamed_iff

Певач Владо Георгиев – један од најпознатијих алкохоличара на естради – позвао је преко Твитера људе на линч новинаре који не подржавају Јанковића.

Он је прво написао да “долази време када ће неки добијати шамаре”.

На питање једне твитерашице – која је чланица Српске напредне странке – да објасни да ли мисли да би новинаре требало линчовати као бившег директора Радио телевизије Србије Драгољуба Милановића, Георгиев је написао “е, то”.

Подсетимо, Милановићева су присалице ДОС-а пребиле 5. октобра у Београду.

Screenshot_1

Шминкерка и Плејбој старлета Јелена Маћић – која је постала позната по томе што је током поплава тврдила да мртва тела плутају по Обреновцу – написала је на Твитеру синоћ да би Јанковићеве противнике требало вешати по бандерама.

Она је прво написала да се “спрема велика изборна крађа”, иако је то немогуће, па запретила да ће “багру” вештати на улицама, а њихово је само “да одаберу бандеру”.

Kрваве обрачуне са политичким противницима призивао је и бивши председник општине Врачар Бранимир Kузмановић (ДС), такође присталица Саше Јанковића.

Он је на Твитеру написао да ће се у Србији “пуцати као у Македонији”.

Ту изјаву председнички кандидат СНС-а Александар Вучић често спомиње на предизборним скуповима, наводећи да неће дозволити да било ко кога убија на улицама зарад фотеља опозиционих председничких кандидата.

Члан Председништва СНС-а Милош Вучевић навео је у најновијем саопштењу да Јанковићеви симпатизери говоре оно што он мисли, док он “глуми осмех за Србију”.

kuzmanovic-300x215 (1)

– Хоће ли Саша Јанковић, као што данас ћути док хорда његових присталица прети, сутра исто тако ћутати кад буду хтели своје претње и да обистине, да направе “срспски сценарио“, који призивају на друштвеним мрежама? Очигледно је да они говоре оно што Јанковић мисли, док глуми “осмех за Србију”. И јасно је да их Јанковић штити, јер су његов тим и његов програм, али пристојна Србија неће дозволити вешања, пуцњаву, паљење и рушење, и у нашој земљи никад више улица неће одлучивати – стоји у саопштењу Милоша Вучевића.

Замислите да ови људи на овакав начин подржавају Вучића. Шта бисмо му радили?

 

 

Телепромптер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*