Огромна већина Срба (76%) спремна да брани Србију и слободу свим средствима па и оружјем ако затреба!

0

Српски инфомативни простор одавно је затрпан непријатељском црном пропагандом којом непријатељ било да је спољни или унутрашњи шири дефетизам и уноси немир у земљу и народ а све са циљем слабљења спремности земље да брани своју територију, народ и националне интересе. Већ више од две деценије непријатељска пропаганда готово сваки дан шири најобичније лажи, дезинформације и манипулише подацима како би показала да Србима није стало ни до државе, њене суверене територије и стратешких националних интереса.

У задње време ту непријатељску црну пропаганду највише шири председник Србије Александар Вучић који на сасвим легитимна питања новинара и заинтересованих грађана о недостатку било какве државне стратегије и плана када је у питању Косво и Метохија одговара увредама и контра питањима „да ли би сте ви да ратујете“ . Наравно да нико нормалан не би тек тако да ратује али то није оно што Александар Вучић покушава да уради ширећи дефетизам, лажи, отворено вређајући српски народ називајући га кукавицама.

Вучић тим лажним плашењем ратом до кога ће доћи ако шиптарима не предамо на тацни Косово и Метохији покушава да легитимизује његову велеиздају Србије и српских националних интереса. Он је један од оних јадних ликова који сопствене страхове пројектује на друге па сопствени кукавичлук покушава да оправда прозивајући читав народ за који може да се каже свашта али то да је икада у историји био кукавица НИКАДА. Није било те силе ма колико она моћна била а да јој Срби нису показали зубе и добро је налупали. Било да су лупали Ромеје и њихову империју, било да су сатирали Турке, Аустроугаре, Немце и на крају натовце.

Чуди нас помало тај Вучићев страх јер задњи пут када је Србија била у рату он је од српске владе био награђен огромним станом који је добио као награду за уништавање слободе говора и избора. Ваљда би се у неком новом рату не дај Боже наш врли зец који се плаши сопствене сенке овајдио још неким станом на рачун народа и државе.

Нешто им је смешно…

Углавном питали смо у анкети Србе да ли или не треба бранити независност, суверенитет, територијални интегритет и слободу Отаџбине бранимо свим средствима па ако затреба и оружјем?

Одговор је био какав и доликује Србима. Огромном већином (76%) потврдили су да независност, суверенитет, територијални интегритет и слободу Отаџбине треба бранити свим средствима па ако затреба и оружјем и тако позали да су политички зрелији и храбрији од зеца који је узурпирао предсеничко место јер су свесни да нико и никада у историји људске цивилизације непријатељу није поклањао суверену територију и огромне економске ресурсе.

Народ је опет показао много већу зрелост и свест од наметнух, плашљивих и неспособних вођа који би продали и сопственог оца и мајку а не земљу за мало пара и ћара. Тако је народ уједно и дао одговор на увреде и отворену дискриминацију која је иначе и законом кажњива а коју им пре свега упућује уплашен и неспособан Вучић, да би своју отаџбину и њену слободу бранили и силом оружја!

Оно што се из коментара оних који су одговорили на наше питање види је огромна разочараност народа политиком коју води велеиздајничка и лоповска власт тако да је међу онима који не би бранили земљу, народ и слободу највише оних који су сити велеиздајничке аутистичне политике коју им намећу плашљиви зечеви и који у огромном броју због те и такве политике велеиздаје не би стали у одбрану земље и народа јер сматрају да је то првенствено задатак оних који су Србију и довели данас ту где је. А она се налази у ситуацији да је шачица терориста и бандита поставља некакве услове и буквално исмева.

Милинко Милинчић

Србија данас

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*