Ogromna većina Srba (76%) spremna da brani Srbiju i slobodu svim sredstvima pa i oružjem ako zatreba!

0

Srpski infomativni prostor odavno je zatrpan neprijateljskom crnom propagandom kojom neprijatelj bilo da je spoljni ili unutrašnji širi defetizam i unosi nemir u zemlju i narod a sve sa ciljem slabljenja spremnosti zemlje da brani svoju teritoriju, narod i nacionalne interese. Već više od dve decenije neprijateljska propaganda gotovo svaki dan širi najobičnije laži, dezinformacije i manipuliše podacima kako bi pokazala da Srbima nije stalo ni do države, njene suverene teritorije i strateških nacionalnih interesa.

U zadnje vreme tu neprijateljsku crnu propagandu najviše širi predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji na sasvim legitimna pitanja novinara i zainteresovanih građana o nedostatku bilo kakve državne strategije i plana kada je u pitanju Kosvo i Metohija odgovara uvredama i kontra pitanjima „da li bi ste vi da ratujete“ . Naravno da niko normalan ne bi tek tako da ratuje ali to nije ono što Aleksandar Vučić pokušava da uradi šireći defetizam, laži, otvoreno vređajući srpski narod nazivajući ga kukavicama.

Vučić tim lažnim plašenjem ratom do koga će doći ako šiptarima ne predamo na tacni Kosovo i Metohiji pokušava da legitimizuje njegovu veleizdaju Srbije i srpskih nacionalnih interesa. On je jedan od onih jadnih likova koji sopstvene strahove projektuje na druge pa sopstveni kukavičluk pokušava da opravda prozivajući čitav narod za koji može da se kaže svašta ali to da je ikada u istoriji bio kukavica NIKADA. Nije bilo te sile ma koliko ona moćna bila a da joj Srbi nisu pokazali zube i dobro je nalupali. Bilo da su lupali Romeje i njihovu imperiju, bilo da su satirali Turke, Austrougare, Nemce i na kraju natovce.

Čudi nas pomalo taj Vučićev strah jer zadnji put kada je Srbija bila u ratu on je od srpske vlade bio nagrađen ogromnim stanom koji je dobio kao nagradu za uništavanje slobode govora i izbora. Valjda bi se u nekom novom ratu ne daj Bože naš vrli zec koji se plaši sopstvene senke ovajdio još nekim stanom na račun naroda i države.

Nešto im je smešno…

Uglavnom pitali smo u anketi Srbe da li ili ne treba braniti nezavisnost, suverenitet, teritorijalni integritet i slobodu Otadžbine branimo svim sredstvima pa ako zatreba i oružjem?

Odgovor je bio kakav i dolikuje Srbima. Ogromnom većinom (76%) potvrdili su da nezavisnost, suverenitet, teritorijalni integritet i slobodu Otadžbine treba braniti svim sredstvima pa ako zatreba i oružjem i tako pozali da su politički zreliji i hrabriji od zeca koji je uzurpirao predseničko mesto jer su svesni da niko i nikada u istoriji ljudske civilizacije neprijatelju nije poklanjao suverenu teritoriju i ogromne ekonomske resurse.

Narod je opet pokazao mnogo veću zrelost i svest od nametnuh, plašljivih i nesposobnih vođa koji bi prodali i sopstvenog oca i majku a ne zemlju za malo para i ćara. Tako je narod ujedno i dao odgovor na uvrede i otvorenu diskriminaciju koja je inače i zakonom kažnjiva a koju im pre svega upućuje uplašen i nesposoban Vučić, da bi svoju otadžbinu i njenu slobodu branili i silom oružja!

Ono što se iz komentara onih koji su odgovorili na naše pitanje vidi je ogromna razočaranost naroda politikom koju vodi veleizdajnička i lopovska vlast tako da je među onima koji ne bi branili zemlju, narod i slobodu najviše onih koji su siti veleizdajničke autistične politike koju im nameću plašljivi zečevi i koji u ogromnom broju zbog te i takve politike veleizdaje ne bi stali u odbranu zemlje i naroda jer smatraju da je to prvenstveno zadatak onih koji su Srbiju i doveli danas tu gde je. A ona se nalazi u situaciji da je šačica terorista i bandita postavlja nekakve uslove i bukvalno ismeva.

Milinko Milinčić

Srbija danas

POSTAVI ODGOVOR

*