On se pita: Rotšild određuje novog predsednika Amerike!

0

Izbor za predsednika Amerike je namešten pre nego što je glasanje i počelo. Svi znaju da je Hilari Klinton izbor trenutne vlasti i da je podržana od strane Rotšildovih korporacija i Novog svetskog poretka.

Ono što je manje poznato je da je i Donald Tramp takođe Rotšildova tvorevina, glumac koji igra ulogu u velikom lažnim izborima, koji su osmišljeni kako bi Iluminati kontrolisali ljude u navodno „demokratskom“ društvu.

Politički analitičari tvrde da se Tramp već 30 godina sprema za kandidaturu. Ta priča ima smisla. Pre 30 godina, porodica Rotšild je spasila Trampa od bankrota i uzela ga pod svoju zaštitu. Prepoznali su u njemu „čoveka koga mogu iskoristiti“ i „ osobenog frontmena“ organizacije koja više voli da radi iz senke.

Uzmite u obzir način na koji je Tramp izgradio svoje bogatstvo- i ko ga je podržavao za vreme njegovih grešaka i afera.

„Donald Tramp je 1987. godine kupio svoje prve kamate kazina, kada je sakupio 93% deonica Resort International-a. Resort International ima prljavu prošlost koja počinje ranih pedesetih godina prošlog veka kada se razvija iz paravanske kompanje CIA-e i Mosada, koja je osnovana kako bi se oprao novac od prodaje narkotika, kockanja i ostalih ilegalnih aktivnosti. Novine The Spotlight su 30. oktobra 1979. godine objavile da su glavni investitori Resort International-a Majer Lanski, Tibor Rozenbaum, Vilijam Meloun Hičkok, Dejvid Rokfeler i baron Edmund de Rotšild.“

Nakon smrti dugogodišnjeg direktora CIA-e, Džejmsa Krozbija, glavnog u Resort International-u, 1987. godine, mladi prespektivni trgovac nekretnina iz Njujorka, Donald Tramp, stupio je na scenu i otkupio Krozbijeve kamate kockarske imperije.

„Tramp je uskoro postalo prepoznatljivo ime, sa svojom osobenom ličnošću i insistiranja na tome da nekoliko luksuznih hotela, zgrada i ostalih poslovnih poduhvata nazove svojim imenom. Ali dok se na naslovnim stranama pojavljivalo ime „Tramp“,imena pravih vlasnika Resort International-a, Rokfelera i Rotšilda, ostali su skriveni od pogleda javnosti.“

Nakon što je brzo proširio bogatsvo Resort International-a na Atlantik Siti, poslednjih godina 1980-te, Donald Tramp se našao u finansijskoj krizi kada je tržište nekretnina u Njujorku počelo da propada. Tri kazina u Atlantik sitiju, kao i druga Trampova imovina, bila su pod pretnjom oduzimanja od strane kreditora. Samo uz pomoć i uveravanje Vilbura L. Rosa mlađeg, višeg direktora Rotshcild Inc, Trampu je dozvoljeno da zadrži kazina i ponovo izgradi ugroženu imperiju.“

Ovo je detaljnije opisano u članku Blumberga napisanog 22. marta 1992. godine.

Vilbur L Ros, koji je i dalje desna ruka Džejkoba Rotšilda, podržao je Trampovu nominaciju za predsednika u maju 2016. godine.

Sin Džejkoba Rotšilda, Nat je čak bio u vezi sa Ivankom Tramp.

Oba kandidata su kontrolisani od strane buduće globalne sile. Nedavno su otkrivene veze Hilari Klinton sa grupom Rotšildovih, dok su Trampa odavno kupili. U svakom slučaju, građani Amerike ovaj put nemaju izbor. Iluminati već decenijama iza scene pripremaju glumce koji igraju svoje uloge.

To je sve vreme bio plan Iluminata – da oba kandidata rade u njihovu korist, dok sistematično okreću ljude jedne protiv drugih, kako bi nastao haos koji im je potreban da bi se pokrenuti plan o Novom svetskom poretku sproveo u delo.
Intermagazin

POSTAVI ODGOVOR

*