Otac malog Radenka očajan: Pojavila se lažna istorija bolesti!

0

Milan Nikodijević, otac Radenka, dečaka koji je preminuo posle preloma ruka, tvrdi da se u Tužilaštvu u Loznici iznenada pojavila istorija bolesti njegovog deteta za koju su mu, nakon smrti sina, rekli da ne postoji.

U tom dokumentu, na kome navodno nema ni potpisa ni pečata ortopeda Dobrivoja Bojanića, navodi se da je doktor predložio da dečak ostane u bolnici, a da su roditelji to odbili, piše „Informer“.

Milan Nikodijević tvrdi da je sve ovo nameštaljka lekara u Opštoj bolnici u Loznici. On je siguran da je istorija bolesti naknadno poturena.

Milan kaže da je ovu „istoriju bolesti“ juče dobio u Tužilaštvu, a da kada ih je pitao otkud taj dokument kada su svi tvrdili da ne postoji, niko nije znao da mu odgovori.

– Lično mi je doktor Bojanić rekao, pred polazak mog sina za Beograd, da može da mi da samo uput jer istorija bolesti ne postoji – tvrdi Nikodijević

– Nikada mi nije ponuđeno bolničko lečenje. niti je skrenuo pažnju da je stanje mog deteta ozbiljno – kaže Nikodijević za „Informer“.

Sam doktor Bojanić tvrdi da nije kriv za smrt deteta.

 

 

 

Alo

POSTAVI ODGOVOR

*