Овако се храни Владимир Путин

0

Најмоћнији лидер света доручкује као цар, руча као краљ и вечера као слуга. Наиме, доручак му је обилан, за ручак воли рибу и поврће, а обично вечера само кефир.

Храни се здраво и дан почиње у базену после чега следи обилан доручак. Путин ужива у руској кухињи и на тањиру се ретко могу наћи интернационални специјалитети.

Наиме, никада не пије кафу, већ се буди уз зелени чај. Пије и воћне сокове, а од јесени до пролећа пије ђус од цвекле и мало рена. То је одличан избор, јер цвекла садржи најширу лепезу витамина и минерала, а аутохтона је руска биљка. Рен, очигледно, узима због јачања имунитета и дисајних органа.

Најчешће, ипак, доручкује овсену кашу, чиме уноси десет магичних витамина, а одлична је и за одржавање телесне тежине. Редовно једе и омлет уз млади (швапски) сир са медом, што је добра одлука јер има врла мало калорија и много протеина. Када има тежак дан једе препеличја јаја, а према поједним изворима пије их живе, док према другима – једе их кувана.

Владимир Владимирович свуда истиче да обожава поврће, као што су парадајз и краставац, као и да би увек дао предност риби у односу на месо, што је карактеристика већине Руса.

Novosti

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*