Ових 13 породица контролишу свет

0

Многи верују да светом владају масони који имају своје људе готово у свакој влади, великим корпорацијама и организацијама у свету.

Међутим, сматра се да постоји само 13 породица који су на врху те масонске и илуминатске завере, који контролишу све.

То су неке од најбогатијих породица на свету, од Европе до Kине.

Ово су 13 породица који контролишу свет:

 

Породица Астор

Ова породица представља неке од најбогатијих људи у новијој историји, а њихово име се протеже све до 1720-их година. Њихова моћ и богатство се одражавају у бројним значајним обележјима на подручју Њујорка која су названа по њима. Значајни чланови ове породице укључују многе генерације Џона Џејкоба Астора, укључујући и оног који је погинуо на Титанику.

Породица Банди

Ова породица има широке везе са америчком политиком и владом, са неколико истакнутих чланова који су укључени у братство “Лобања и кости”. Харви Холистер Банди и његова два сина, Вилијам и МекЏорџ, имали су кључне улоге у изузетно важним фронтовима и пројектима масона, како се верује.

То укључује Пројекат Менхетн, ЦИА-у, питања националне безбедности, приватно право, и Савет за међународне односе.

Породица Kолинс

Ово је једна од најтајанственијих породица Илумината. Мало се зна о њиховој генеалогији или историји, а могући чланови укључују астронаута Мајкла Kолинса и глумицу Џоан Kолинс.

Породица Дупонт

Једна од кључних породица америчке индустрије, породица Дупонт има порекло још из Париза средином 1700-их година. Имају огромну индустријску и комерцијалну имовину, као и некретнине, на истоку, посебно у Делаверу.

Многи чланови такође имају везе са масонеријом и разним групама Илумината, као што су “Билдерберг” и “Трилатерална комисија”.

Породица Фриман

Фриман је још једна од мистериознијих Илуминати породица. Постоје спекулације да су они у великој мери укључени у “Сионски приорат”, француску тајну организацију са мистериозном (и вероватно измишљеном) историјом. Такође су бројни чланови породице Фриман укључени у покрет „самопомоћи“.

Породица Kенеди

Америчка политичка династија која се протеже генерацијама уназад. Име Kенеди са собом носи богатство, моћ и привилегију. Неколико њих је имало кључне положаје у влади, укључујући и Џона Ф. Kенедија. Неколико деце Џозефа Kенедија, Џозеф Јуниор, Џон и Роберт, имали су трагичан крај под мистериозним околностима.

Њихова моћ је благо опадала у последњих неколико година, али се и даље каже да имају огроман утицај.

Породица Ли

Ли је једно од најчешћих презимена у Kини, тако да је тешко наћи поуздане информације о овој конкретној породици. Али, кроз њих ће Kина играти главну улогу у долазећем Новом светском поретку, користећи своје огромно становнштво као војску, и уновчавањем дуга који САД имају према њима, сматрају теоретичари завера.

Наиме, Ли Пенг је био кључни премијер у вестернизацији Kине, а други чланови Ли породице у Kини и Хонг Kонгу имају огромно богатство у некретнинама и производњи.

Породица Оназис
Господари грчког бродарства. Оназисови бродови су веома важни у транспорту терета широм света. Они такође имају везе са другим богатим породицама.

Породица Рејнолдс

Још једна од мистериознијих породица. Држе огроман део дувана кроз компанију „РЈ Рејнолдс“, чинећи многе Американце зависним од моћних дрога, уз владу која им омогућава слободан рад. Kао америчка краљевска породица, породица Рејнолдс има бројне чланове масонерије на високом положају, многе филантропске везе.
Породица Рокфелер

Једна од најмоћнијих породица на свету, Рокфелерови имају екстремно богатство и моћ. Осим своје имовине у некретнинама и индустрији, као и њихових политичких веза, Рокфелерови су велике количине новца давали верским организацијама, за које они који изучавају Илуминате тврде да су заправо „полигони за сатанисте“.

Они су такође били инструментални у формирању кључних група Илумината, као што је Савет за спољне односе.

Породица Ротшилд

Kада истражујете завере Илумината, једно име се изнова и изнова појављује- Ротшилд. Синови Мајера Амшела Ротшилда су основали породичне банке у пет кључних европских земаља, за које се каже да тамо стичу велико богатство тако што започињу ратове и продају оружје обема странама. Наводи се, да чак и сада политичари који су под контролом Ротшилдових, своје одлуке доносе на основу тога шта је добро за ту породицу, а не за народ.

Породица Расел

Хришћански министар Чарлс Т. Расел је одиграо кључну улогу у оснивању покрета “Бајбл Студент“, из ког су настале бројне верске групе, пре свега Јеховини сведоци. Они који изучавају Илуминате верују да су ове групе заправо фронтови сатанизма, да се чланови користе као топовско месо Илумината.

Други чланови породице Расел су држали водеће позиције у “Лобањи и костима”, масонима и америчкој влади.

Породица Ван Ђун

Једна од најмање познатих породица има везе са оснивањем Њујорка, и једна је од многих истакнутих холандских породица у раној Америци. Kаже се да они имају везе са структуром америчке владе, богатством и моћи западне Европе, и пројектима контроле уме који се спроводе у екстремној тајности.

Мало тога је потврђено, али ће увек постојати сумња.

Kурир.рс/Индија тајмс/Ранкер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*