Ово је Андреа из Снс-а: Не зна падеже, има плату преко 100.000

0

Дипломирала на Факултету за интернационални менаџмент (Енглисх департмент), Универзитета Браћа Kарић и стекла звање дипломирани менаџер. Мастер студије је завршила на Факултету за културу и медије, Универзитета Мегатренд, звање, дипломирани културолог.

Члан је Српске напредне странке и секретар координатора Савета СНС, Градског одбора Београд. Све ове информације делују тако лепо, док Андреа не крене да прича пред камерама, а онда све дипломе „падају у воду,,.

У једном моменту Аднреа чак каже да је буџет грађана „одштећен“, али намеће се питање како после прве грешке неко из СНС-а није видео да има посла са девојком која једноставно не познаје српски језик, граматику, падеже, правопис, начин изговора, него је баш ствар била супротна па је дотична нормално наставила да излази пред камере и прави гафове који више нису ни смешни као на почетку.

Kолико српских студената са одличним просеком данас ради на трафикама у разним сервисима или одлази преко границе да нађе своју срећу, док овакви „кадрови“, ако се ово уопште може назвати „кадром“ седе на високим фунцијама и чак одређују судбину народа.

Тужна страна наше земље, први видео није крај, имате и компилацију другог дела.             https://youtu.be/6QFt4u_IiKY

 

Речи попут „истачу“ уместо „истичу“, „комукацију“ уместо „комуникацију“ само су један делић онога што ова функционерка СНС-а дебело меша, а што не приличи некоме ко изађе пред камере и јавност.

Нама више није смешно, а вама?

Скандалозно

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*