ОВО ЈЕ МУШKАРАЦ KОЈИ ТВРДИ ДА ЈЕ ПРЕТУЧЕН У KАБИНЕТУ ПРЕДСЕДНИKА ОПШТИНЕ

0

У извештају лекара специјалисте константоване су вишеструке повреде главе Благојевића, укључујући и хематом величине ораха

Један од организатора протеста „1 од 5 милиона“ у Житорађи, Милан Благојевић, изјавио је за Н1 да је око 13 сати претучен у кабинету председника општине Ивана Станојевића.

Са друге стране, Станојевић одбацује оптужбе и каже да је он добио батине. Благојевић и још један организатор су саслушани у полицији и одређено им је задржавање до 48 сати.

Благојевић је за Н1 рекао да је на састанку код председника био како би се распитао за петицију коју је предао пре неколико дана, а која се односи на локални проблем. Тада су, како тврди, на позив председника општине у канцеларију ушла петорица мушкараца и почела да га шутирају у главу.

У извештају лекара специјалисте константоване су вишеструке повреде главе Благојевића, укључујући и хематом величине ораха.

„Значи само је телефоном рекао улази, ушла су њих петорица, од тога један потпредседник општине Саша Цекић, ударали су ме песницама. Ја сам пао са столице, после тога су свих пет почели да ме шутирају у главу. Ја сам устао, онда су ме ударали песницама у главу, кад сам пао онда су ме шутирали. То је трајало два три минута ја сам се једва извукао“, испричао је Благојевић за Н1.

Иначе, у међувремену се Српска напредна странка огласила саопштењем, у коме је оптужила Благојевића и још једног организатора протеста у Житорађи, да су они физички напали председника општине и друге запослене у тој институцији.

Еспресо

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*