ОВО ЈЕ ЊИХОВА НАЈВЕЋА ПОБЕДА: Вук и Наташа Јеремић постали родитељи!

0

Мотивацију за ову борбу проналазила је у јакој жељи и нади које је гајила годинама

Вук Јеремић, председник Народне странке (НС) и бивши министар спољних послова Србије, у понедељак увече је постао отац.

Уз Еспресо апликацију ниједна друга вам неће требати. Инсталирајте и проверите зашто!

Супруга Вука Јеремића, Наташа Јеремић све време трудноће провела је у Америци, у Њујорку, где се и породила, те на свет донела ћерку. За време њеног боравка у Америци о њој су бринули Вукова сестра Сенка, која тамо живи са мужем и синовима, а од пре месец дана и Вукова мама Сена која је отишла у Њујорк како би и она помогла Наташи Јеремић.

Вест о трудноћи Вук и Наташа Јеремић нису делили ни са ким, чак ни са блиским пријатељима, да не урекну. За Наташину трудноћу знао је само ужи круг породице.

Они су се десет година борили за потомство:

– Мислила сам да нећу имати снаге за тако нешто. Одласци на прегледе били су ми трауматични. Имала сам три спонтана побачаја, после којих смо се одлучили за вантелесну оплодњу. Честе анализе и ињекције постале су моја свакодневница – рекла је Наташа прошле године у интервјуу за магазин „Сторy“.

Мотивацију за ову борбу проналазила је у, како каже, великој унутрашњој снази коју поседује, као и у јакој жељи и нади које је гајила све те године. Рекла је још и како има – велику подршку супруга и верујем да је, све то заједно кључ свега.

 

Еспресо

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*