Ово је преварант који је „интервјуисао“ Трампа!

0

Kо је Владимир Рајчић који је наводно интервјуисао Трампа и од њега „извукао“ извињење Србији, Ало! открио још пре две године.

Владимир Рајчић, Србин из САД који је за Београдски „Недељник“ урадио интервју са Доналдом Трампом, за који се сумња да је измишљен, човек је са богатом каријером преваранта.

Ало! је о њему писао као о великој нади и узданици Републиканске партије коју је основао Владимир Цвијан пошто је напустио СНС.

Он је тада био Цвијанов кандидат за градоначелника Београда.

Владимир Рајчић, који се представља као глумац и продуцент, иначе је американизовани Србин из Пећи, са пребивалиштем у Чикагу и повременим излетима до Холивуда и Београда.

Владимир Цвијан је те давне 2014. за Ало! тврдио да је Рајчић “угледни функционер Републиканске партије у Америци и лични пријатељ с њеним врхом”.
Међутим, о његовом присуству у политичким водама Америке ни тада се није могла наћи ни реч.

Што се пак тиче његове уметничке каријере Рајчић је у Србији углавном помињан само због помпезно најављиваног и никад снимљеног филма о Тесли.

Иако је током претходних неколико година изређао читаву плејаду холивудских глумаца који ће заиграти у филмској причи о познатом научнику, од свега тога остала је само оптужба познатог композитора Милутина Поповића Захара да му је Рајчић незаконито присвојио сценарио.

Забележена је и Рајчићева бомбастична реченица да се чак и Барак Обама распитивао о његовом филму!

Подсетимо, читава бура у САД и Србији је настала због наводног интервјуа који је Доналд Трамп дао за београдски „Недељник“.

У том интервјуу он се наводно извињава Србима за бомбардовање Србије 1999. године, и каже да су Срби дивни људи.

Челни људи Трампове кампање тврде да Трамп никада није дао интервју за српски „Недељник“, док уредништво овог листа не искључује могућност да их је Рајчић преварио.

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*