Падобранци на изборном небу Црне Горе – хапшење у ваздуху!?

0

Владајућа партија у Црној Гори се, захваљујући изванредном предизборном груписању опозиционих партија, нашла на изузетно клизавом терену- гдје је могућност да изгуби изборе скоро очигледна.

Елем, једино што јој преостаје је- да власт продужи силом, користећи сценарије трилера.

Зато ме и не чуди да се јутрос у Подгорици „појавила опасна наоружана група од најмање петнаест људи”, чија је намјера била да “у име неког субјекта опозиције” сруши изборе, на којима, гле чуда, опозиција сигурно побјеђује.

Тако смо дошли у ситуацију да рјешавамо енигму- коме из опозиције требају “наоружане групе” да сруше изборе које губи владајућа партија?

Како срушити изборе и зашто?

Одговор је јасан, наоружане групе нису потребне коалицијама ДФ и Кључ, нити Бечићу и Кривокапићу, јер та опозициона четворка демократским путем сигурно руши власт ДПС- а.

Значи, ако је неко “из опозиције” позвао “наоружану групу” да сруши изборе у Црној Гори, то може бити само нека “опозициона партија” која продржава владајући ДПС.

И ту сумња наизоставно пада на Позитивну Црну Гору, која је фактички једина “опозициона партија” којој одговара изненадно искрснула “оружана група која жели срушити изборе”.

Збиља, да ли је могуће да су Дарко Пајовић и Азра Јасавић позвали “наоружану групу” да би помогли владајућој партији да не изгуби изборе? Или је ту “наоружану групу”, која се предаје а не пуца, позвала владајућа партија да би поништила пораз на изборима?

glasanje izbori 409x272 Падобранци на изборном небу Црне Горе   хапшење у ваздуху!?

Да би то могли процијенити, потребно је погледати политичку профилацију “наоружане групе”- којој је, медији преносе, вођа био Братислав Дикић, бивши командант Жандармерије Србије.

Из отворених извора и информација се лако може сазнати којим идеолошким круговима Дикић припада, и које политичке правце преферира.

Дакле, медији су пренијели да су политичка убјеђења Братислава Дикића следећа: “Оправдано се сумња да је Дикић чинио тешка кривична дјела, попут рекетирања, уцјењивања, зеленашења, неовлашћеног прислушкивања, па чак и планирање ликвидација!”

Укратко, Дикић је, према овим информацијама, класични криминалац без политичких убјеђења, с том разликом што се криминалом бавио са позиције високог полицијског службеника.

На другој страни и Дарко Пајовић, шеф Позтивне, се као политичар бавио бизнисом у виду уцјена и рекетирања опозиције, на примјер у Никшићу, али и ликвидацијама опозиционе мисли, да то тако назовемо.

Укратко, бизнис профили Дикића и Пајовића су исти, те ако је тачно што говори Пинк М- да су Дикића позвали неки из опозиције, то само може бити да га је позвао Пајовић.

Ријалити шоу, мој сценарио: Братислав, Дарко, Азра, Хеклер и Кох

Ипак, како је познато да се Дикић и Позитивна лако продају, то не би било чудо да Господар прекине изборе који га свргавају са власти, те уведе полицијски час, гдје ће градовима Црне Горе заједно са црногорском полицијом патролирати: Братислав Дикић, Дарко Пајовић и Азра Јасавић, све са Хеклером и Кохом.

Да би овај ријалити из дворишта ТВ Пинк М добио сложенији драмски садржај, ја бих унио неке новитете у режију овог трилера.

На примјер, предложио бих да се на небу Црне Горе изненада појаве наоружани падобранци, који ће бити ухапшени у ваздуху да не би упали на гласачке кутије.

ruski padobranci 3 409x229 Падобранци на изборном небу Црне Горе   хапшење у ваздуху!?

Инсистирам да се у сценарио убаци појава непријатељских ронилаца, који желе минирати писту Тиватског аеродрома да би онемогућили слијетање људи који су, за ништавну награду од 250 еура и плаћеном авионском картом, одлучили да дођу и подрже демократију у Црној Гори.

Уједно, промијенио бих почетну информацију да је у Црну Гору убачена наоружана група од петнаест људи. Петнаест људи је тако мало да могу само бјежати док их гања пар хиљада црногорских полицајаца. Зато се та цифра треба кориговати, те рећи да је група имала- не несретних петнаест, већ огромних петнаест хиљада наоружаних људи, међу којима су десантне јединице Русије, Бјелорусије и Кине, потпомогнуте хакерима из Сјеверне Кореје.

Мислим да сам се оваквим предлозима сценарија препоручио уредницима ТВ Пинк М, па сада можемо заједно направити добар ријалити посвећен изборима у Црној Гори- који ће се финиширати са хапшењем комплетне опозиције, све са опозиционим гласачима- и њиховом депортацијом у Мексико.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*