Пајтић изазива: „Вучићу, мајсторе ухапси ме ако можеш“

0

Мајсторе, докажи да сам узео сто динара за себе или поднеси оставку, рекао је Пајтић

Лидер демократа Бојан Пајтић позвао је премијера Александра Вучића да докаже да је крао и да га одмах ухапси или да поднесе оставку и престане с оптужбама.

– Тражио сам реплику да му на то одговорим, али ми је Маја Гојковић није дала, а рекао бих му ово што сад кажем вама: „Мајсторе, докажи да сам узео сто динара за себе или поднеси оставку! Ако ми докажеш да сам украо сто динара, ја ћу поднети оставку, а ти ме ухапси одмах! Немој више да лажеш људе“ – изјавио је Пајтић у интервјуу у новом броју НИН.

Потпредседник СНС Миленко Јованов поручио је Пајтићу да разуме његову нервозу, али да буде стрпљив.

– Пајтић полази од тога како је правосуђе функционисало у време ДС, па не схвата да се нико из СНС не меша ни у истраге ни у поступке. Разумем да је нервозан, али не треба да буде нестрпљив. Дуго је био на власти, доста тога треба да се испита.

Верујем у рад надлежних органа, у њихову професионалност, па ћемо видети шта они кажу. А то његово јуначење по медијима је смешно. Већ се показало да кад почне истрага, онда „јуначина“ бежи од полиграфа као ђаво од крста, што каже наш народ – рекао је Јованов за Kурир.
Kурир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*