Pajtić izaziva: „Vučiću, majstore uhapsi me ako možeš“

0

Majstore, dokaži da sam uzeo sto dinara za sebe ili podnesi ostavku, rekao je Pajtić

Lider demokrata Bojan Pajtić pozvao je premijera Aleksandra Vučića da dokaže da je krao i da ga odmah uhapsi ili da podnese ostavku i prestane s optužbama.

– Tražio sam repliku da mu na to odgovorim, ali mi je Maja Gojković nije dala, a rekao bih mu ovo što sad kažem vama: „Majstore, dokaži da sam uzeo sto dinara za sebe ili podnesi ostavku! Ako mi dokažeš da sam ukrao sto dinara, ja ću podneti ostavku, a ti me uhapsi odmah! Nemoj više da lažeš ljude“ – izjavio je Pajtić u intervjuu u novom broju NIN.

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov poručio je Pajtiću da razume njegovu nervozu, ali da bude strpljiv.

– Pajtić polazi od toga kako je pravosuđe funkcionisalo u vreme DS, pa ne shvata da se niko iz SNS ne meša ni u istrage ni u postupke. Razumem da je nervozan, ali ne treba da bude nestrpljiv. Dugo je bio na vlasti, dosta toga treba da se ispita.

Verujem u rad nadležnih organa, u njihovu profesionalnost, pa ćemo videti šta oni kažu. A to njegovo junačenje po medijima je smešno. Već se pokazalo da kad počne istraga, onda „junačina“ beži od poligrafa kao đavo od krsta, što kaže naš narod – rekao je Jovanov za Kurir.
Kurir

POSTAVI ODGOVOR

*