Palma opet voza Dačića kroz PARALIJU

0

Predsednici SPS i Jedinstvene Srbije Ivica Dačić i Dragan Marković i ove godine su se provozali po grčkom letovalištu Paralija.

Na fotografijama koje je objavila partija prvog čoveka Jagodine, Marković je za volanom, dok ministar spoljnih poslova Srbije obavlja ulogu suvozača.

Pre dva dana je Jedinstvena Srbije, kako je navedeno u saopštenju, četvrtu godinu zaredom otvorila svoju kancelariju u Paraliji.

“Jedinstvena Srbija se u Grčkoj ne bavi politikom, ali poruke moramo da šaljemo gde god da se nađemo Evropskoj uniji, da nas Evropska unija više ne laže, kada ćemo mi to da uđemo u Evropsku uniju. Da se poštuje Briselski sporazum, da ne vrše pritisak na Vučića i Dačića. Sve što su tražili od nas mi smo ispoštovali i došla je na red Srbija, da Srbija postane član te velike porodice. Ja sam siguran da ćemo mati veliku podršku Grčke i da ćemo veoma brzo ući u Evropsku uniju” , rekao je Marković na otvaranju.

Marković je ovom prilikom poručio opoziciji da može da ne voli predsednika Aleksandra Vučića, ali mora da ceni ono što predsednik radi za državu.

”Ne moraju stalno neke opozicione partije u Srbiji zato što mrze Vučića da pričaju da ništa ne valja u Srbiji. Pa ne moraš da voliš Vučića, vole se deca, porodica, ali ono što on radi, kada su u pitanju međunarodni odnosi, to mora da poštuje svaki građanin Srbije. Ivica Dačić kao ministar inostranih poslova je najbolji ministar inostranih poslova svih vremena. Ne moraju meni da kažu Vučić i Vlada Srbije da idem u Beč. Bio sam u Beču zato što Austrija predsedava Evropskom unijom od 1. jula. Bio sam u Bugarskoj koja sada predsedava Evropskom unijom. Treba svi da radimo da što pre uđemo u Evropsku uniju, ali dostojanstveno, podignutih glava i radiću sve za Srbiju” rekao je Marković.

b92

POSTAVI ODGOVOR

*