ПАНТИЋ: Новака су назвали лудаком јер навија за Хрватску … То ми не иде у главу

0

Народни посланик СНС Владимир Ђукановић извређао је најбољег српског тенисера Новака Ђоковића јер на Светском првенству у Русији навија за Хрватску.

„Навијати за земљу која је протерала српско становништво, која велича усташтво, чији играчи уз усташке песме прослављају своје победе, за земљу у којој наш народ не може да пише ћирилицом. Навијати за једну такву репрезентацију граничи се с лудилом. Ти људи су зрели за лудницу, потпуне психопате, према таквима никада нећу да имам поштовања и ту укључујем и Новака Ђоковића“, изјавио је Ђукановић.

Познатог спортског коментатора Милојка Пантића згрозила је изјава Ђукановића.

„Српску спортску икону су назвали лудаком због тога сто је изјавио да би волео да Хрватска буде првак света и да навија на Светском првенству за њих. Посланик СНС изјавио је да само идиоти могу навијати за Хрватску… Он је том изјавом рекао све о себи, а не о Новаку Ђоковићу или Пантићу. Да се спортска икона Новак Ђоковић проглашава идиотом, то ми не иде у главу“, истакао је Пантић гостујући у емисији „Прессинг ТВ Н1 Загреб“.

Подсетимо, Новак је у неколико наврата јасно ставио до знања да од момента кад је Србија елиминисана са Мундијала навија за селекцију Хрватске.

kurir

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*