Папрене казне за све који блокирају саобраћај због цена горива: Демонстранте чека пакао

2

Полиција је јутрос само упозоравала оне који су одбили да уклоне возило да ће накнадно бити процесуирани за начињен прекршај

Протести због цене горива већ данима блокирају саобраћај у Србији, а од данас су на снази нова правила и упозорења за демонстранте

Полицијски службеници упозоравали су јутрос возаче који су блокирали саобраћајнице на последице до којих њихови потези могу да доведу, од којих су најозбиљније опасност од саобраћајних несрећа и ланчаног судара, као и могуће казне за непрописно паркирање.

Саобраћајна полиција је од јутрос тражила од демонстраната да уклоне возила која су препречила пут, а да је неко одбио, чекала би га озбиљна казна. Осим новчане казне од 20.000 до 40.000 динара, оне који се оглуше о наредбу очекује и забрана управљања моторним возилом у трајању од најмање 3 месеца и 6 казнених поена.

Полиција је јутрос само упозоравала оне који одбију да уклоне возило да ће накнадно бити процесуирани за начињен прекршај. Ако протестанти мисле да су се „извукли“ скидањем таблица са возила – нису, јер ће полицијски службеници наћи њихову регистрацију на регистарској налепници.

Припадници полиције посебно ће контролисати блокаде на Славији, Бранковом мосту, саобраћајнице код Драгише Мишовића, Панчевачки мост и Газелу.

 

telegraf

2 КОМЕНТАРА

  1. Sram vas bilo robovlasnici… pustili ste policiju da hapse decu zbog protesta. A i policija treba da se srami, vi ste tu da sluzite narodu a ne politicarima. Pa kada ste tako jaki i silni sto ne oterate siptare sa kosova nego hapsite decu sto se bore da bi svi imali bar malo bolji zivot. Srbijo jadna si i bedna! Zasta sam se ja borio… za ovakvu robovsku srbiju nisam. Pozvao bi sve moje ratne vojne invalide da se pridruzimo ovoj deci i da pomognemo koliko god mozemo.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*