Пастор: Радуловић и „Доста је било“ су проблем у Скупштини Србије

Шеф посланичке групе СВМ у Скупштини Србије Балинт Пастор оценио је да је садашњи сазив парламента корак уназад у односу на прошли.

0

Он је рекао и да је проблем посланичка група Доста је било.

„Проблем је зато што постоји једна посланичка група која жели све да ради на неки други начин у односу на устаљену праксу која постоји 25, 26 година“, рекао је Пастор за Политику, наводећи да мисли на посланичку групу Доста је било.

„Ипак је ово 11. сазив републичког парламента од 1990. године и постоји утврђена пракса и обичаји коју сви посланици и све посланичке групе треба да поштују“, рекао је шеф посланичке групе СВМ.

„Свако заступа интересе бирача онако како мисли да је најцелисходније. Неке ствари су за нас посланике из СВМ прилично стране и неке поступке не разумемо. Ми нашим аргументима заступамо мађарске интересе и свих оних захваљујући чијим гласовима се налазимо у Народној скупштини“, рекао је Балинт Пастор.

Када је реч о председничким изборима, он је казао да о томе није разговарано унутар СВМ, а ни са коалиционим партнерима и да је још рано дати одговор на то питање.

ТАНЈУГ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*