Патријарх Кирил упозорио да Русија мора бар смањити број абортуса

1

СМАЊИВАЊЕ броја абортуса неопходно је ради увећавања становништва Русије – оценио је патријарх Кирил.

         Примајући награду „Амбасадор заштите живота до рођења“, поглавар Руске православне цркве је оценио  се тај циљ не може постићи само новчаним подстицањем на рађање.

         Награду му је доделио Фонд „Жене за живот“, а он је још указао:

         „Изванредно је што држава женама које рађају даје такозвани матерински капитал и предузима још неке мере, али је све то мизерно. Ако Русија уистину жели да има већи број становника – не смемо имати оволико абортуса. Ако обезбедимо да се сваке године роди милион деце више – што је знатно мање од броја абортуса – Руасија ће кроз десет година имати 156 милиона становника“.

1 КОМЕНТАР

  1. Абортуси не важе за мали народ. Руски народ се силно подигао за време Висарионовича Сталина. Сталина нису подносили паразити јер им је уништио сионистички проект Хитла. З авреме Сталина није било абортуса и руски народ се повратио. Отровали су га 1953 године отровом варфарин донетим из Америке. Отровала га је жидовка Роза Каганович: https://ic.pics.livejournal.com/wowavostok/76666164/1942172/1942172_900.jpg . Шта су руски жидови после тога прво урадили: Поново су увели абортус. Дакле, убијање нерођене деце је вишевековни задатак малог народа (према свим народима нееврејима). Данас то увијено ради фирма The International Planned Parenthood Federation (IPPF)

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*