Погледајте како је Сенад Хаџифејзовић испрозивао Колинду! (ВИДЕО)

0

Познати новинар Сенад Хаџифејзовић вечерас је на крају своје емисије „Централни дневник“ на ФАЦЕ телевизији послао поруку предсједници Републике Хрватске Колинди Грабар-Китаровић поводом њених недавних изјава да „ислам у БиХ постаје све радикалнији“.

– Поука из вјеронаука, другарице предсједнице: Особа може, али религија не може постати радикална. Тумачења вјера су вам банална, не пристаје вам бити манијакална, нити антиклерикална. Грешка вам је кардинална, питајте босанског кардинала – истакао је Хаџифејзовић.

– Тек понека плавуша је банална, ви морате бити личност интелектуална. Ви сте особа сензуална, а наша стања према вама су веома емоционална. Гледе нас Босанаца, ви сте госпођа фатална, дапаче штавише, жена идеална. Не кварите наша осјећања, додуше мушки оријентална према вама, абормална и максимална – наставио је Хаџифејзовић.

Хаџифејзовић је хрватску предсједницу позвао на вербалну комуникацију у интервјуу, истакавши како би му то била „задовољштина ненормална“.

– Ако вам је, пак, политичка намјера колонијална, онда знајте да ова земља не смије бити федерална, већ заједничка – тронационална. И порука финална: у стресу сте, пријала би вам терапија физикална, и то заиста, врло, врло радикална – додао је Хаџифејзовић.

– Неке друге земље се уплићу у БиХ и то не само политички него и у начин живота. Ислам који смо познавали у БиХ се мијења, постаје радикалнији, посебно у сеоским подручјима, мијења се начин живота, чак и изглед људи у смислу одијевања и понашања и много ригидније интерпретације вриједности ислама – рекла је, између осталог, Колинда Грабар-Китаровић.

Дневни Аваз

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*