POGLEDAJTE KAKO SE KRSTI: Hrvatski golman je ovim potezom dokazao da je Srbin!

0

Hrvatski golman Daniel Subašić izrastao je u junaka čitave hrvatske nacije posle mečeva sa Danskom i Rusijom, u penal serijama na oba meča branio je ključne penale i jedan je od najzaslužnijih za plasman „kockastih“ u polufinale svetskog prvenstva.

Subašić je i u kod nas u žiži interesovanja, jer mu je otac Srbin, a povela se prethodnih dana priča baš na tu uvek „osetljivu“ temu: da li je on Srbin pravoslavac koga Hrvati veličaju?

 

Možda će sada biti malo jasnije posle ovog kadra, koji je uhvatila kamera pred početak penal-serije Hrvatske i Rusije u Sočiju.

Subašić se prilikom odlaska na gol prekrstio onako kako to samo rade pravoslavci, mnogima je promakao taj detalj u direktnom prenosu, međutim brzo je video upravo te situacije masovno počeo da se deli na društvenim mrežama.

Iako trenutak nije baš najjasniji zbog ugla kamere, a glomazne rukavice sakrile prste (Srbi vide tri), prilično smo sigurni da se Subašić, pre nego što je pošao, prekrstio onako kako to čine ljudi pravoslavne veroispovesti.

 

telegraf

POSTAVI ODGOVOR

*