Погледајте шта каже пријатељ Бошка Обрадовића, Иван Пернар о српским злочинима и геноциду!

0

На свом фејсбук профилу Иван Пернар саборски заступник хрватске коалиције Живи зид, прокоментарисао је „геноцид у Сребреници“ и „Олују“ у Хрватској, у оба случаја окривио је Србе. Случај Вуковар је наравно за Пернара неоспорно српска кривица.

Погледајте:

Изгледа да је Пернар антиглобалиста у покушају, а усташа у срцу.

15078766_10211146878285158_2101038951949003213_n

Поставља се логично питање: на којим основама Бошко Обрадовић и покрет Двери желе градити сарадњу са Иваном Пернаром и сличним хрватским „антиглобалистима“ којима су Срби и даље криви за све? Шта Србима уопште такав антисрпски антиглобализам може добра донети?

Да ли је Бошко Обрадовић у својој жељи да постане нови Вучић кренуо да преображава Двери у неку нову титоистичку партију?

Двери су почеле да се намећу као здрава национална опција, али са овим титоистичким приступом показали су нажалост да немају капацитет да на прави начин одбране угрожене српске државне и националне интересе.

Није без разлога велики Војвода Живојин Мишић рекао за Хрвате да су: „Ти људи сви одреда, прозирни као чаша, незајажљиви и у толико мери лажни и дволични да сумњам да на кугли земаљској има већих подлаца, превараната и саможивих људи. То је најодвратнија фукара на свету, која се не може зајазити ничим што би јој се понудило.“

Када Обрадовић поручује да треба заборавити прошлост и окренути се будућности, да ли тада мисли да само Срби треба да забораве своје жртве из прошлости, пошто је очигледно да Пернар, његов пријатељ из Хрватске, не жели да заборави прошлост?

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*