Полиција у приправности: Сукоби нарко-кланова тресу Србију

0

Полиција истражује да ли је експлозија ауто-бомбе која је Александру Барјактаревићу из Ниша откинула леву ногу у вези са ликвидацијом Александра Стаменковића (44) у београдском насељу Белвил, јер су њих двојица, наводно, ратовали због превласти на нарко-тржишту!

Има индиција да ће се обрачуни на улици наставити, због чега интензивна истрага настоји да расветли ко стоји иза овог напада и тако открије да ли се припрема нова ликвидације и спречи то крвопролиће!

– Сумња се да иза подметања ауто-бомбе у Нишу стоје нерашчишћени рачуни између нарко-кланова. Све указује да ће се нарко-рат после овог крвавог обрачуна распламсати, јер се у послу са дрогом обрће огроман новац! Проверава се с ким је пословао Александар Барјактаревић, пошто се зна да рат за територију није главни разлог сукоба, већ да се нарко-дилери међусобно убијају и због освете за раније злочине и преваре у послу – наводи извор близак истрази.

Kако „Ало!” сазнаје, Барјактаревић је био повезан са групом „Пинк Пантер”, а помиње се и да је наводно био у сукобу са људима Александра Стаменковића, који је убијен у сачекуши 30. јула у Белвилу.

Према наводима лекара, тешко повређеном Барјактаревићу је ампутирана нога до колена, али није животно угрожен. Међутим, питање је да ли ће Барјактаревић прихватити сарадњу са полицијом и да ли ће на саслушању хтети да открије с ким је био у сукобу.

– Инспектори ће саслушати тешко повређеног Барјактаревића чим добију дозволу лекара за то. Неизвесно је да ли ће он хтети да укаже на своје непријатеље и тако помогне у истрази. Полиција је добила снимке сигурносних камера у центру Ниша, које би евентуално могле да открију ко је и када поставио ауто-бомбу, што би убрзало расплет овог случаја – каже наш саговорник на крају разговора.

Иначе, Барјактаревић је одраније познат полицији. Пре извесног времена је променио презиме, док је у полицијском досијеу заведен под именом Александар Анђелковић.
Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*