Policija u pripravnosti: Sukobi narko-klanova tresu Srbiju

0

Policija istražuje da li je eksplozija auto-bombe koja je Aleksandru Barjaktareviću iz Niša otkinula levu nogu u vezi sa likvidacijom Aleksandra Stamenkovića (44) u beogradskom naselju Belvil, jer su njih dvojica, navodno, ratovali zbog prevlasti na narko-tržištu!

Ima indicija da će se obračuni na ulici nastaviti, zbog čega intenzivna istraga nastoji da rasvetli ko stoji iza ovog napada i tako otkrije da li se priprema nova likvidacije i spreči to krvoproliće!

– Sumnja se da iza podmetanja auto-bombe u Nišu stoje neraščišćeni računi između narko-klanova. Sve ukazuje da će se narko-rat posle ovog krvavog obračuna rasplamsati, jer se u poslu sa drogom obrće ogroman novac! Proverava se s kim je poslovao Aleksandar Barjaktarević, pošto se zna da rat za teritoriju nije glavni razlog sukoba, već da se narko-dileri međusobno ubijaju i zbog osvete za ranije zločine i prevare u poslu – navodi izvor blizak istrazi.

Kako „Alo!” saznaje, Barjaktarević je bio povezan sa grupom „Pink Panter”, a pominje se i da je navodno bio u sukobu sa ljudima Aleksandra Stamenkovića, koji je ubijen u sačekuši 30. jula u Belvilu.

Prema navodima lekara, teško povređenom Barjaktareviću je amputirana noga do kolena, ali nije životno ugrožen. Međutim, pitanje je da li će Barjaktarević prihvatiti saradnju sa policijom i da li će na saslušanju hteti da otkrije s kim je bio u sukobu.

– Inspektori će saslušati teško povređenog Barjaktarevića čim dobiju dozvolu lekara za to. Neizvesno je da li će on hteti da ukaže na svoje neprijatelje i tako pomogne u istrazi. Policija je dobila snimke sigurnosnih kamera u centru Niša, koje bi eventualno mogle da otkriju ko je i kada postavio auto-bombu, što bi ubrzalo rasplet ovog slučaja – kaže naš sagovornik na kraju razgovora.

Inače, Barjaktarević je odranije poznat policiji. Pre izvesnog vremena je promenio prezime, dok je u policijskom dosijeu zaveden pod imenom Aleksandar Anđelković.
Alo

POSTAVI ODGOVOR

*