Полицијски синдикат позива: Одрекнимо се прославе Нове године, помозимо болесној деци!

  Несвакидашњи апел и идеја која, у погледу креативности и пре свега хуманости, заиста превазилази све класичне "синдикалне акције" и не може никога оставити равнодушним..

  0

  Као председник Синдиката Запослених Полиције и човек који не може остати равнодушан кад су болесна деца у Србији у питању, позивам Председника РС, Премијера, Политичке странке, државне институције, синдикалне организације, остале организације, све медије, све јавне личности и све грађане Републике Србије да науштрб украшавања градова и општина, довођења естрадних уметника за прославу новогодишњих празника, та новчана средства дамо за лечење болесне деце у Србији.

  Поштовани, сви напред наведени, ми имамо времена да славимо дуго година новогодишње празнике, многа деца у Србији која су тешко болесна немају ту шансу, али одрекнимо се сви ове године украшавања својих градова и довођења естрадних уметника у своје градове, дајмо шансу болесној деци да им помогнемо да се излече и са нама у наредним годинама новогодишње празнике дочекају са нама и славе много година.

  Нама једна нова година без украшавања и естрадних уметника неће узети ништа али многа деца ће остати жива и излечена.

  Будимо људи, заборавимо уживање дајмо шансу животу, дајмо шансу болесној деци, она су та која ће нас наследити и наставити наш пут где смо ми стали.

  Синдикат Запосених Полиције позива све медије у Србији да подрже наш апел и својим објавама допринесу да цела Србија стане на страну болесне деце.

  Синдикат Запослених Полиције
  председник
  Дејан Ђукић

  ПОСТАВИ ОДГОВОР

  *