Policijski sindikat poziva: Odreknimo se proslave Nove godine, pomozimo bolesnoj deci!

  Nesvakidašnji apel i ideja koja, u pogledu kreativnosti i pre svega humanosti, zaista prevazilazi sve klasične "sindikalne akcije" i ne može nikoga ostaviti ravnodušnim..

  0

  Kao predsednik Sindikata Zaposlenih Policije i čovek koji ne može ostati ravnodušan kad su bolesna deca u Srbiji u pitanju, pozivam Predsednika RS, Premijera, Političke stranke, državne institucije, sindikalne organizacije, ostale organizacije, sve medije, sve javne ličnosti i sve građane Republike Srbije da nauštrb ukrašavanja gradova i opština, dovođenja estradnih umetnika za proslavu novogodišnjih praznika, ta novčana sredstva damo za lečenje bolesne dece u Srbiji.

  Poštovani, svi napred navedeni, mi imamo vremena da slavimo dugo godina novogodišnje praznike, mnoga deca u Srbiji koja su teško bolesna nemaju tu šansu, ali odreknimo se svi ove godine ukrašavanja svojih gradova i dovođenja estradnih umetnika u svoje gradove, dajmo šansu bolesnoj deci da im pomognemo da se izleče i sa nama u narednim godinama novogodišnje praznike dočekaju sa nama i slave mnogo godina.

  Nama jedna nova godina bez ukrašavanja i estradnih umetnika neće uzeti ništa ali mnoga deca će ostati živa i izlečena.

  Budimo ljudi, zaboravimo uživanje dajmo šansu životu, dajmo šansu bolesnoj deci, ona su ta koja će nas naslediti i nastaviti naš put gde smo mi stali.

  Sindikat Zaposenih Policije poziva sve medije u Srbiji da podrže naš apel i svojim objavama doprinesu da cela Srbija stane na stranu bolesne dece.

  Sindikat Zaposlenih Policije
  predsednik
  Dejan Đukić

  POSTAVI ODGOVOR

  *