Помозимо Миљани да победи леукемију

Миљани Ристић Станковић из Врања, мајци четворомесечне бебе, дијагностикована је акутна мијелобластна леукемија (АМЛ) и то само неколико месеци након порођаја.

0

Миљани Ристић Станковић из Врања, мајци четворомесечне бебе, дијагностикована је акутна мијелобластна леукемија (АМЛ) и то само неколико месеци након порођаја. За лечења у иностранству потребно је најмање 50.000 евра, због чега је породица покренула хуманитарну акцију за прикупљање помоћи.

Прва фаза лечења, која укључује агресивну хемотерапију, започета је у Србији. Због специфицности врсте леукемије и њеног веома брзог и агресивног напада на организам, наставак лечења као и операција пресађивања коштане сржи морају се извршити у иностранству, наводи породица.

Износ од 50.000 евра, како наводе, биће довољан да се покрију почетни медицински трошкови лечења и транспорт. Међутим, са ценом операције пресађивања коштане сржи у иностранству износ може достићи и суму од 150.000 евра.

Како би Миљана што пре започела лечење у иностранству и вратила се својој беби, породица тражи помоћ, због чега су отворени наменски рачуни за донације.

Динарски рачун:

160-5300100364761-79

Девизни рачун: Упутство је на следећем линку i.imgur.com/62LkPwe.jpg.

Више информација на Фејсбук страници.

РТС

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*