Помозимо трогодишњем Стефану (ВИДЕО)

Трогодишњи Стефан Миладиновић, који болује од ретког малигног тумора меких ткива добио је сагласност доктора из болнице у Штутгарду да може бити оперисан у тој установи. Родитељима, који се већ шест месеци боре за његов живот, потребна је финансијска помоћ. Средства се прикупљају преко фондације "Буди хуман" тако што се укуца 214 и пошаље СМС на број 3030.

0

Трогодишњи Стефан Миладиновић из Ниша до сада је прошао осам циклуса хемотерапије. Његово стање се поправља, витални органи нису угрожену и сада може на сложену операцију у Штутгард. Његови родитељи су до сада уз помоћ пријатеља и хуманих људи прикупили око 60.000 евра.

Средства се прикупљају преко фондације „Буди хуман“ и то тако што се укуца 214 и пошаље СМС на број 3030. На операцију у Немачку Стефан би требало да крене за две недеље. Акцију за помоћ Стефану организовали су многи познати музичари и уметници из целе земље.

Стефан Миладиновић пре шест месеци је обелео од малигног тумора рабдомиосарком. Реч је о тумору меких ткива, који се јавља врло ретко и у нашој земљи нема много искуства у лечењу ове болести.

РТС

ПОСТАВИ ОДГОВОР


*