Pomozimo trogodišnjem Stefanu (VIDEO)

Trogodišnji Stefan Miladinović, koji boluje od retkog malignog tumora mekih tkiva dobio je saglasnost doktora iz bolnice u Štutgardu da može biti operisan u toj ustanovi. Roditeljima, koji se već šest meseci bore za njegov život, potrebna je finansijska pomoć. Sredstva se prikupljaju preko fondacije "Budi human" tako što se ukuca 214 i pošalje SMS na broj 3030.

1

Trogodišnji Stefan Miladinović iz Niša do sada je prošao osam ciklusa hemoterapije. Njegovo stanje se popravlja, vitalni organi nisu ugroženu i sada može na složenu operaciju u Štutgard. Njegovi roditelji su do sada uz pomoć prijatelja i humanih ljudi prikupili oko 60.000 evra.

Sredstva se prikupljaju preko fondacije „Budi human“ i to tako što se ukuca 214 i pošalje SMS na broj 3030. Na operaciju u Nemačku Stefan bi trebalo da krene za dve nedelje. Akciju za pomoć Stefanu organizovali su mnogi poznati muzičari i umetnici iz cele zemlje.

Stefan Miladinović pre šest meseci je obeleo od malignog tumora rabdomiosarkom. Reč je o tumoru mekih tkiva, koji se javlja vrlo retko i u našoj zemlji nema mnogo iskustva u lečenju ove bolesti.

RTS

1 KOMENTAR

  1. Stefane ljudino jači si ti od tog nato tumora,želim ti po izlečenju sve najlepše u životu.

    Ako dozvolite da saopštim neverovatan podatak šta sodomit vučić radi protiv bolesne
    Srpske dece.Fudbaler avnoj vučićevske crvene zvezde operisao povredu kolena u Kataru
    za to ima pare a za decu obolelu od nato tumora ništa.Samo zbog ovoga vučiću želim ti prvo
    decu da ti ubiju pa tebe

POSTAVI ODGOVOR

*