Поповић и Руднев о сарадњи СНП и ЈЕДИНСТВЕНЕ РУСИЈЕ током кампање за београдксе изборе

0

Председник Српске народне партије (СНП) Ненад Поповић састао се у Москви са новоименованим председником Извршног одбора Јединствене Русије Максимом Рудневим.

На састанку је било речи о јачању међупартијске сарадње која се односи на размену искустава у изборним кампањама, раду партијских стручних тела, као и парламентарне сарадње Српске народне партије и Јединствене Русије.

Током разговора је договорено да ће Јединствена Русија пружити подршку СНП током кампање за предстојеће изборе за Град Београд. Ова подршка ће се заснивати на размени знања и искустава у раду са бирачима, активистима и волонтерима СНП укљученим у кампању за београдске изборе.

Поповић и Руднев су изразили задовољство сарадњом СНП и Јединствене Русије и доприносом те сарадње продубљивању и јачању односа Србије и Руске Федерације у целини.

Поповић, који је и министар у Влади Републике Србије, изразио је захвалност Русији на принципијелној и чврстој подршци коју Русија и њен председник Владимир Путин дају Србији по питању очувања њеног територијалног интегритета и суверенитета по питању Косова и Метохије.

Српска народна партија и Јединствена Русија имају потписана два међупартисјка споразума којима се дефинише сарадња две партије у правцу остварења заједничких политичких циљева и интереса.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*