Popović i Rudnev o saradnji SNP i JEDINSTVENE RUSIJE tokom kampanje za beogradkse izbore

0

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović sastao se u Moskvi sa novoimenovanim predsednikom Izvršnog odbora Jedinstvene Rusije Maksimom Rudnevim.

Na sastanku je bilo reči o jačanju međupartijske saradnje koja se odnosi na razmenu iskustava u izbornim kampanjama, radu partijskih stručnih tela, kao i parlamentarne saradnje Srpske narodne partije i Jedinstvene Rusije.

Tokom razgovora je dogovoreno da će Jedinstvena Rusija pružiti podršku SNP tokom kampanje za predstojeće izbore za Grad Beograd. Ova podrška će se zasnivati na razmeni znanja i iskustava u radu sa biračima, aktivistima i volonterima SNP uključenim u kampanju za beogradske izbore.

Popović i Rudnev su izrazili zadovoljstvo saradnjom SNP i Jedinstvene Rusije i doprinosom te saradnje produbljivanju i jačanju odnosa Srbije i Ruske Federacije u celini.

Popović, koji je i ministar u Vladi Republike Srbije, izrazio je zahvalnost Rusiji na principijelnoj i čvrstoj podršci koju Rusija i njen predsednik Vladimir Putin daju Srbiji po pitanju očuvanja njenog teritorijalnog integriteta i suvereniteta po pitanju Kosova i Metohije.

Srpska narodna partija i Jedinstvena Rusija imaju potpisana dva međupartisjka sporazuma kojima se definiše saradnja dve partije u pravcu ostvarenja zajedničkih političkih ciljeva i interesa.

POSTAVI ODGOVOR

*