Поповић: Јуче референдум у Српској, данас победа у Сребреници, сутра – збацивање Ђукановића

0

ПРЕДСЕДНИК Српске народне партије (СНП) Ненад Поповић, честитао је кандидату српских партија и будућем начелнику Сребренице Младену Грујичићу велику победу на локалним изборима у овој општини.

        Он је истакао да је српски народ непобедив када је сложан и када уз себе има великог и моћног савезника Русију и председника Владимира Путина.

        Поповић је нагласио да је најбољи пример за то Сребреница где су све српске партије изашле са једним кандидатом, истакавши да овога пута нису били сложни само Срби из Републике Српске, већ да је читав српски народ, са обе стране Дрине, одлучио да подржи своју браћу из Републике Српске.

        „Поносан сам што је СНП дала свој допринос да Сребреница добије српско руководство. Високи представници наше партије, на челу са председником општине Чајетина Миланом Стаматовићем и нашим народним посланицима Снежаном Петровић и Огњеном Пантовићем, посетили су Сребреницу и директно подржали Младена Грујичића. Наша партија је позвала људе из Србије да гласају у Сребреници и логистички помогла да што већи број њих стигне у овај град и искористи своје право гласа на локалним изборима“, рекао је Поповић.

        „Сви можемо да будемо поносни на победе које у овом периоду остварују Срби у региону, упркос притисцима и претњама којима смо као народ свакодневно изложени. Јуче је то био референдум у РС, данас је то победа у Сребреници, а сутра ће то бити збацивање криминалног режима Мила Ђукановића у Подгорици и повратак Црне Горе традиционалним вредностима које су баштинили Свети Петар Цетињски и Петар Петровић Његош“, оценио је Поповић.

СНП

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*