Поповић: Озбиљно разматрам могућност да се кандидујем на председничким изборима

1

Председник Српске народна партија Ненад Поповић каже да је близу одлуке да се кандидује за председника Србије на предстојећим председничким изборима, али и да је отворен за разговоре о заједничком кандидату владајуће коалиције.

– Озбиљно разматрам могућност да се кандидујем на председничким изборима. Ситуација у земљи и свету се променила од последњих избора. Долазак Доналда Трампа на власт у Америци ће овде променити пуно тога. Србији је потребан председник који це развијати пријатељске и искрене везе са Русијом – истакао је Поповић.

Он је рекао да то од њега тражи странка на чијем је челу.

Покрајински одбор СНП Војводина и Градски одбор СНП Београд, на синоћ одрзаним седницама, једногласно су донели одлуку да од председника СНП Ненада Поповицћ затраже да се кандидује на предстојећим председничким изборима.

Упитан да ли би на председничким изборима могао да подржи заједничког кандидата владајуће коалиције, он је истакао да „још увек није било разговора са СНС о председничким изборима“.

– Партија тражи од мене да се кандидујем, али отворен сам за разговоре о заједничком кандидату наше коалиције ако се буде исло на постизање таквог договора – рекао је Поповић.

 

 

 

 

Тањуг

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*