ПОПОВИЋ: Устав и Путин главна брана албанским претњама!

0

– Очување Устава Републике Србије и његове преамбуле о Косову и Метохији представља главну брану од претњи по суверенитет и територијални интегритет Србије које долазе од стране шиптарских сепаратиста и званичника Албаније.

Иза ових претњи стоји шиптарски лоби који чине поједини бивши председници и премијери највећих западних држава. Њихов главни циљ у Србији је да изазову промену Устава и да из њега избаце преамбулу о Косову и Метохији. Никакве промене Устава, ма како оне наводно мале биле, не треба покретати, јер су оне замка да се Косово и Метохија избаци из нашег највишег правног акта. Зато сви који заговарају промене Устава, свесно или несвесно, раде у интересу оних који Србију желе да распарчају за рачун шиптарског лобија и идеје Велике Албаније.

Позивам све грађане, институције, политичке партије, медије и невладин сектор да буду уједињени око питања очувања Устава Републике Србије, јер се на тај начин обезбеђују мир и стабилност, као и заштита кључних државних и националних интереса српског народа у региону.

Само јединствени, и уз помоћ и подршку Русије и Владимира Путина, можемо да се одупремо све учесталијим албанским претњама и покушајима мењања граница на Балкану.

Извор:Афера

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*