Последње уточиште у дискусијама оних који немају аргументе је правопис али да ли су баш увек у праву?!

0

Мишу Вацића лидера Српске деснице традиционално критикују присталице садашње опозиције а некадашње власти. Управо оне власти која је истог тог Вацића хапсила и притварала због његовог национализма. У времену када у Србији нико није смео бити Србин нити имати српске ставове, без обзира шта мислили о Вацићу данас, и његовом политичком ангажману, управо су се на њему и њему сличнима ломила копља између жуте ологархије и српског патриотизма.

Није Вацић једини који је тада био хапшен и провиђен због својих патриотских ставова, али је Тадић, тадашњи председник и представник власти, заиста једини који се извињавао Хрватима, који су починили геноцид над Србима.

Та иста антисрпска хајка наставља се и данас, само је маскирана у „пристојну“ (ако је Трифуновић иоле пристојан) грађанску Србију. Под маском борбе против власти поново се унижава све што је српско, национално и традиционално.

Трифуновић правда усташко хулиганско пребијање српских ватерполиста у Сплиту. Док грађански Твитер, попут Маје Коцијанчић, вапи да се смире обе стране, тј и она која је добила батине и она која је узроковала тучу. Таква „правда“ у којој су и жртва и кривац, криви, јасна је само „Пристојнити“ грађанима(како их погрдно дефинишу учесници друштвених мрежа). Да не улазимо сад у психологију грађанске Србије која је по свему патологија, довољно је погледати на горе постављеном Твиту, шта заправо грађанери замерају Вацићу. А колико су у праву, види се из одговора.

Значи чак и кад мисле да су у праву, и кад мисле да су супериорни и културно надмоћни, показују сву своју глупост и конфузију.

Патриот

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*