Poslednje utočište u diskusijama onih koji nemaju argumente je pravopis ali da li su baš uvek u pravu?!

0

Mišu Vacića lidera Srpske desnice tradicionalno kritikuju pristalice sadašnje opozicije a nekadašnje vlasti. Upravo one vlasti koja je istog tog Vacića hapsila i pritvarala zbog njegovog nacionalizma. U vremenu kada u Srbiji niko nije smeo biti Srbin niti imati srpske stavove, bez obzira šta mislili o Vaciću danas, i njegovom političkom angažmanu, upravo su se na njemu i njemu sličnima lomila koplja između žute ologarhije i srpskog patriotizma.

Nije Vacić jedini koji je tada bio hapšen i proviđen zbog svojih patriotskih stavova, ali je Tadić, tadašnji predsednik i predstavnik vlasti, zaista jedini koji se izvinjavao Hrvatima, koji su počinili genocid nad Srbima.

Ta ista antisrpska hajka nastavlja se i danas, samo je maskirana u „pristojnu“ (ako je Trifunović iole pristojan) građansku Srbiju. Pod maskom borbe protiv vlasti ponovo se unižava sve što je srpsko, nacionalno i tradicionalno.

Trifunović pravda ustaško huligansko prebijanje srpskih vaterpolista u Splitu. Dok građanski Tviter, poput Maje Kocijančić, vapi da se smire obe strane, tj i ona koja je dobila batine i ona koja je uzrokovala tuču. Takva „pravda“ u kojoj su i žrtva i krivac, krivi, jasna je samo „Pristojniti“ građanima(kako ih pogrdno definišu učesnici društvenih mreža). Da ne ulazimo sad u psihologiju građanske Srbije koja je po svemu patologija, dovoljno je pogledati na gore postavljenom Tvitu, šta zapravo građaneri zameraju Vaciću. A koliko su u pravu, vidi se iz odgovora.

Znači čak i kad misle da su u pravu, i kad misle da su superiorni i kulturno nadmoćni, pokazuju svu svoju glupost i konfuziju.

Patriot

POSTAVI ODGOVOR

*