Потпредседник ДСС-а тражи да Вукадиновић напусти странку!

0

Господин Вукадиновић је лично и изричито најавио да ће напустити посланички клуб Демократске странке Србије ако она потврди коалиције направљене на локалу и ДСС је потврдила те коалиције, али господин Вукадиновић је и даље ту, изјавио је потпредседник ДСС-а Милош Јовановић.

“За њега очигледно не важи изрека да се ‘волови везују за рогове, а људи за речи’. Из тог разлога ће господин Вукадиновић морати да напусти посланички клуб јер су Демократској странци Србије потребни људи од интегритета, а не индивидуе које се руководе паразитском логиком”, закључио је Јовановић у страначком саопштењу.
Вукадиновић: Рећи ћу све у лице његовом газди

Вукадиновић је реаговао изјавом да је необично и индикативно да „јуче“ постављени потпредседник странке Милош Јовановић по сваку цену покушава да растури посланички клуб.

„Немам намеру да полемишем с потпредседником Јовановићем и подижем му бедну медијску видљивост. Све што имам да кажем рекао сам и рећи ћу у лице његовом газди“, поручио је Вукадоновић.

Он је оценио да Јовановић уз њега покушава да из посланичког клуба истера и бившу председницу ДСС-а Санду Рашковић Ивић.

„Време ће показати да ли је у питању само ноторна политичка глупост, или одрађивање добијеног задатка. Kао што ће време показати и ко је у свему овоме био човек, а ко во“, рекао је Вукадиновић.

Н1

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*