Pozvali pedofila da im pomogne u dvorištu, on ušao u dečju sobu pa ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU (7)

0

G. G. (49), iz požarevačkog sela Kasidol, osumnjičen je zbog sumnje da je nad devojčicom, starom samo sedam godina, izvršio krivično delo nedozvoljenih polnih radnji.

Kako saznajemo, G. G. za koga se pretpostavlja da je mentalno oboleo, počinio je zlostavljanje u kući roditelja devojčice, u njenoj dečjoj sobi.

Prema nezvaničnim saznanjima, devojčici je zapretio da nikome ne sme ništa da priča. Međutim, čim je zlostavljač otišao, devojčica je sva uplakana sve ispričala roditeljima.

Roditelji su obavestili policiju o tom nedelu, a policajci su priveli G. G. i odredili mu zadržavanje.

Događaj koji je potresao Braničevski okrug zbio se 25. januara. Tada su roditelji devojčice, koji su u teškoj finansijskoj situaciji i teško žive, pozvali G. G. da im pomogne u seči drva za ogrev.

Pošto su završili seču drva, G. G. je ušao u kuću roditelja, a potom i u sobu devojčice.

U dečjoj sobi je usledilo užas. Kada je devojčica počela da plače, G. G. se zaustavio. Zapretio joj je da nikome ne sme da priča o tome šta se desilo, posle čega je, i ne sačekavši da dobije platu za rad, pobegao iz kuće.

Ali, čim su roditelji slučaj prijavili policiji, organi reda su ga pronašli i uz prijavu zbog nedozvoljenih polnih radnji odredili mu pritvor do 48 sati. Nakon saslušanja, G. G. je pušten da se brani sa slobode.

G. G. je u Kasidolu živeo sam kao beskućnik. Kako nezvanično saznajemo, uma samo brata blizanca, koji živi u inostranstvu. Spavao je po šupama i štalama, a izdržavao se tako što je za nadnicu radio najteže fizičke poslove.

Meštani Kasidola kažu da je do dana kada je napastvovao devojčicu, G. G. bio miran, da nikada nije pravio nikakve incidente niti je neko mogao da posumnja da će se ovako nešto dogoditi. Tužilaštvo je policiji naložilo da pokrene predistražni postupak, a za ovo delo zaprećena je kazna do tri godine zatvora.

Telefonom seksualno uznemiravao dete (12)

R. K. (61) iz Čajetine privođen je zbog sumnje da je telefonom seksualno uznemiravao devojčicu (12) i devojku (23) iz Kragujevca. Kako saznajemo, radi se o čoveku koji ima psihičkih problema. Prema nezvaničnim informacijama, on je nasumično birao žrtve i lascivno se izražavao kada bi im se one javile na telefon.

Prema nezvaničnim informacijama, njega je prijavila devojčica (12) koju je seksualno uznemiravao telefonom. Ona je prijavila ocu šta joj se dogodilo, a otac je pozvao broj sa kojeg je stigao uznemirujući poziv. Njemu se javio R. K., koji nije krio da je zvao žrtve sa svog broja mobilnog telefona. Otac devojčice prijavio ga je policiji, koja ga je privela.

Kako saznajemo, protiv osumnjičenog već postoji više prijava da je počinio slična dela, a zbog toga je i osuđivan. Srećom, on do sada nije fizički napastvovao nijednu od svojih žrtava

 

 

Blic

POSTAVI ODGOVOR

*