Православни савез против Велике Албаније – Тајни преговори представника три земље: Бугарске, Србије и Грчке!

1

У Солуну су се недавно срели представници Влада Србије, Бугарске и Грчке. На неформалном састанку су разматрали заједнички наступ поводом изјава Едија Раме и албанских планова о стварању Велике Албаније. Договорена је размена информација о деловању Исламске Државе на простору где делују Албанци и око организованог криминала трговине људима и дрогом.
На овом хитном састанку су разматрани начини координиране активности три Владе око тог проблема.
Закључак је да да су те три земље угрожене пројектом Велике Албаније, те да би реализација пројекта Велике Албаније довела до рата у региону.

Договорен је координисан наступ у ЕУ, Вашингтону и Москви поводом тог проблема. Закључено је да се мора ићи са заједничким ставовима.
Поред тога разматрана је идеја да се направи заједнички лоби православних балканских народа у Бриселу, Лондону и Вашингтону, заједничка лобистичка активност, да се спречи уједињење Косова и Албаније и даље дестабилизовање региона стварањем Велике Албаније.

Очекује се даљи наставак сарадње и контаката три православна народа, те да би у случају даље Албанске експанзије у реализацији пројекта Велике Албаније то могло довести до формирања неке врсте савеза правосланих народа Балкана.

Вијестио

1 КОМЕНТАР

  1. Odgovor šiotarima i Albanima je samo jedan a to je vojno udruživanje svih balkanskih zemaqa i da im se odgovori na isti način kako oni oružjem nastoje da formiraju veliku Albaniju. Ta vojna akcija svih Balkanskih zemalja bi za 7 dana počistila sve što nosi i oslikava Albansku krv i šiptarsku krv. Takvo rešenje je konačno za sva vremena i jedino rešenje. Sve drugo je samo presipanje i praznog u prazno. pozz.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*