Предраг Михаиловић: Нацртао бих чича Глишу на изборном листићу

Прелиставање штампе

0

Гости „Прелиставања“ на ТВ Пинк су Предраг Михаиловић, главни и одговорни уредник листа Блиц и Александар Гајовић, Илустрована политика. Тема разговора су били председнички избори.

Михаиловић: Опозиција је разједињена, несређена, ДС је поново променила председника. Поново ће се тешко договорити око заједничког кандидата, јер ће им поново прорадити сујета. Треба им нестраначка личност да их уједини.

Гајовић: Опозиција никад није била слабија, али за то није крива позиција. Осим СРС И ЛДП сви су готово променили вође. То можда може да донесе промене. Видећемо.

Михаиловић: Чињеница је да ће Дачић да се кандидује за председника иако је део владајуће коалиције. Иако је премијер рекао да нема одговарања Хрватској Дачић је то урадио у пар наврата исто као и Вулин. Не могу да издрже. Добија поене тако а и његови гласачи очекују то од њега. Увек ће пре да одговори него да ћути.

Гајовић: Дачић је човек који је остварен у политици, а да ли ће се кандидовати за председника одлучиће та странка. Закувало се доста око председничких избора; готово сваког дана имамо неког новог кандидата.

Михаиловић: Кључно је да ли ће Николић имати подршку СНС или не. Сигурно ће бити другог круга. Ако СНС не подржи Николића, можда ће им кандидат бити Зорана или нека нестраначка личност. Биће много јаких кандидата у првом кругу.

Гајовић: Стално се појављују нови кандидати који сами себе виде на месту председника, али главни кандидат је онај кога подржи СНС.

Гајовић: Ја бих за Трампа гласао.
Михаиловић: Ја бих нацртао Чича Глишу на листићу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*