Предсједник ДИК-а пријетњама и песницама прогласио „резултате“ избора (ВИДЕО)

0

Предсједник Државне изборне комисије Будимир Шарановић насрнуо је на члана ДИК-а, представника Позитивне Милана Радуловића који није желио да гласа за усвајање прелиминарних резултата избора.

На видео запису види се како Шарановић покушава да се обрачуна са Радуловићем, након чега се умијешао представник ДФ-а у ДИК-у Дражен Медојевић како би спријечио озбиљнији сукоб.

Предсједник ДИК-а Шарановић је онда насрнуо и на Медојевића.

Државна изборна комисија усвојила је прелиминарне резултате избора, а већину је обезбиједио представник ЦЕМИ-ја Владо Дедовић. Прелиминарни извјештај о резултатима усвојен је са 14 гласова, 11 представника у ДИК-у гласало је против.

„Независни“ Дедовић аминовао крађу

Функционер ДФ-а Небојша Медојевић оцијењује да се гласањем „за“, Дедовић срамотно ставио на страну режима.

vlado-dedovic-02

Представник тзв. НВО режимског ЦЕМИ-а Владо Дедовић дао је пресудни глас на сједници ДИК-а за признавање прелиминарних резултата избора. Изабран да заступа јавни интерес, Дедовић се и срамотно ставио на страну лоповске банде која је брутално крала изборе и спровела државни пуч на самом дану избора. Још један представник контролисаних НВО-а које раде за режим, а против демократије и слободе. Овако срамотно гласање Дедовића мора бити предмет све обухватне истраге, која ће показати да ли се ради о корупцији, уцјенама или слијепом служењу страним интересима тј. донаторима“, написао је Медојевић на свом ФБ профилу.

Против су гласали представници свих опозиционих субјеката који не признају резултате избора.

Ин4с

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*