Predsjednik DIK-a prijetnjama i pesnicama proglasio „rezultate“ izbora (VIDEO)

0

Predsjednik Državne izborne komisije Budimir Šaranović nasrnuo je na člana DIK-a, predstavnika Pozitivne Milana Radulovića koji nije želio da glasa za usvajanje preliminarnih rezultata izbora.

Na video zapisu vidi se kako Šaranović pokušava da se obračuna sa Radulovićem, nakon čega se umiješao predstavnik DF-a u DIK-u Dražen Medojević kako bi spriječio ozbiljniji sukob.

Predsjednik DIK-a Šaranović je onda nasrnuo i na Medojevića.

Državna izborna komisija usvojila je preliminarne rezultate izbora, a većinu je obezbijedio predstavnik CEMI-ja Vlado Dedović. Preliminarni izvještaj o rezultatima usvojen je sa 14 glasova, 11 predstavnika u DIK-u glasalo je protiv.

„Nezavisni“ Dedović aminovao krađu

Funkcioner DF-a Nebojša Medojević ocijenjuje da se glasanjem „za“, Dedović sramotno stavio na stranu režima.

vlado-dedovic-02

Predstavnik tzv. NVO režimskog CEMI-a Vlado Dedović dao je presudni glas na sjednici DIK-a za priznavanje preliminarnih rezultata izbora. Izabran da zastupa javni interes, Dedović se i sramotno stavio na stranu lopovske bande koja je brutalno krala izbore i sprovela državni puč na samom danu izbora. Još jedan predstavnik kontrolisanih NVO-a koje rade za režim, a protiv demokratije i slobode. Ovako sramotno glasanje Dedovića mora biti predmet sve obuhvatne istrage, koja će pokazati da li se radi o korupciji, ucjenama ili slijepom služenju stranim interesima tj. donatorima“, napisao je Medojević na svom FB profilu.

Protiv su glasali predstavnici svih opozicionih subjekata koji ne priznaju rezultate izbora.

In4s

POSTAVI ODGOVOR

*