Prelepite čitav Milolend “umrlicama” sopstvenog identiteta ali znajte, fukaro, papirom se ne može protivu kamena!

1

Fukaro!!! Đavolji nakote! Mizerijo ljudska i greško evolucije! Barabe bezbožne i beskorene! Bednici što se ko mrci vučete za senkama nekadašnjih ljudi, ako je ikada u vama i bilo nečega ljudskog!
Jeste, mislim na vas, brabonjci, na vas što iza poganih plakatim “Nikad više 1918.” krijete svoje dijagnoze!
Na vas, bruko, što vam je postojanje tek dnevna terapija mada teško da za vašu bolest ima leka, preteško!
Mrzite li sebe koliko prezirete Srbiju i sve srpsko, junadi?!
Mrzite i više, ubeđen sam, pateći što ste opoganili suštinu svojeg bića pa umesto pokajanja tonete sve dublje u tom đavoljem vrtlogu bespameti i šizofrenije!!!
Srbiju, srpsku vojsku, srpke stradalnike nazivate zločincima, slaveći pritom ono zlo, ono krvništvo zvano Sekula Drljević, pseto proustaško, krvnika naše Crne Gore i podrepaša Maksa Luburića!
Ta vam fukara ne smeta, naprotiv, valja vam njegovo sušto zlo i prodaja Crne Gore Pavelićevim jahačima apokalipse, a sikćete prisojkinje na Srbiju i slavnu srpsku vojsku!
Sikćete na svoje stare, fukaro, jer stali su, baš ko i svi moji iz kuće vazda, bespogovorno u odbranu braće na Mojkovcu, padajući za krst časni, slobodu zlatnu i srpstvo!
Sikćete, blavori bedni, na velikog serdara Janka Vukotića i kćer mu, Vasiliju Vukotić, jednu od najvećih heroina Velikog Rata, posestrimu Milinke Savić, div- ženu što je bez straha jurišala da se vašim domovima danas ne zore oni što su vam bili željni i žedni praotačke krvi!!!
Lako ste vi krv oprostili, ne teče ona vašim venama no virus gadosti Milolenda koji samo u tom šizofrenom ludilu može postojati, isključivo kao dijagnoza!
Sikćete na Marka Miljanov, Njegoša, Petra Cetinjskog, Vasilija Ostroškog…sve naše sveto i veliko što svedoči o slavi Crne Gore i večnom bratstvu dva naroda iste vere, korena, sudbine i slave!
Fukaro, pogana, povijte se tim plakatima ko pelenama, fekalnici tužni, trajući u bezizlazu iz sopstvene kože i što je za vas najtužnije- sopstvene prošlosti jer srpskog ste roda, svetog, svetosavskog, pokršteno stado ludoga Miraša, u bari kala i balege!


Prelepite čitav Milolend “umrlicama” sopstvenog identiteta ali znajte, fukaro, papirom se ne može protivu kamena!
Onog na praotačkim nam grobljima!
Onog što vekovima svedoči ko smo i ko ćemo doveka biti!!!
Milogorci- nikad! Slavni potomci velikih predaka bez čije goglote 1916. ne bi bilo slavne i ponosne 1918.
Povijte se u te rite, beskućnici doma svog!
Ne, ne ljutim se ja na vas no mi vas je žao jer za vašu bolest nema leka!
Mržnju još niko izlečio nije, naročito ne onu kad prezireš sebe zbog sebe lažući se kako ti drugi ne valjaju!
Živela naša slavna Srbija i Crna Gora! Živela majčica Rusija!
Živeli i vi, fukaro, meni 100 godina- valja nam i takve imati da nikad ne posrnemo i zaboravimo šta smo i ko smo- sve ono što vi niste a sve bi dali da jeste, ali…
Povijte se u te sramne plakate pa trkom u omare po velikoj nuždi!
Kad svojski se*ete valja vam imati i čime se obrisati, pa birajte: obrazom ili tom “umrlicom” sopstvenog identiteta!
Fukaro tužna iz dnevne bolnice Mila Đukanovića!
Voleo bih da vam kažem kako vam tragovi smrde nečovještvom, ali odakle vama traga, odakle senki stope..?
Samo smrad što se širi za njom!
Nepodnošljivi trulež živoga mrca što se obesio o sopstveni koren…
Mihailo Medenica

1 KOMENTAR

  1. Pored svega što pravo i dobro zbori Mihailo, jako upada u oči što nas deli u tekstu na dva naroda. Zar smo mi „dva naroda iste vere“? Uvek primećujem da i kod onih iz CG koji ljube srpstvo, ipak moraju da istaknu svoju nekakvu posebnost u odnosu na ostale „obične“ Srbe. To ljudima iz Republike Srpske i Krajine ne bi palo na pamet, iako su i oni ponosni na svoj zavičaj. Možda u tome i leži koren podela i odvajanja novih nacija, pa tako i te crnogorske. Čak i današnji crnogorci su prethodno isto bili „posebni“ Srbi, to je stupanj.

POSTAVI ODGOVOR

*