Претукло га обезбеђење Жељка Митровића АЛИ о томе медији не говоре!

0

Недељко Машић је човек кога је обезбеђење Тв ПИНК претукло пред улазом у зграду те телевизије, о овом догађају у домаћим медијима нећете ништа прочитати јер је човек симпатизер Двери. Недељко је за Патриот дао изјаву о томе како све заправо десило и како је завршио у Ургентном центру као и о новинарки која је заједно са њим лежала на Ургентном.

Изјаву без измена преносимо у целости:

„После завршеног протеста испред РТ Пинк кренули смо ка граду и тада нас је Жељко Митровић преко разгласа почео позивати да се вратимо назад. Један део нас је послушао његов позив и тада је и настало комешање. Видео сам новинарку Пинка Марију Узелац како лежи на улици и момке из обезбеђења како  притрчавају подижу је и уносе у зграду Пинка. Испред улаза је лежао човек окружен момцима из приватног обезбеђења Жељка Митровића и једино што ми је тада било на памети је да му помогнем и евентуално заштитим. Притрчао сам ка улазу не ударајући никога са намером да помогнем човеку да устане… Иза мене је било неколико момака из обезбеђења и једино чега се сећам је њихово одгуривање и пад. Осетио сам јак бол у пределу потиљка и тада сам се онесвестио. Следеће чега се сећам је ординација у УЦ у којој сам у разговору са доктором покушао да се сетим због чега сам ту где јесам..У ходнику УЦ почео сам да се присећам онога што се дешавало до пада. Све оно што се накнадно дешавало и што сам и сам гледао на снимцима – указивање прве помоћи, давање изјаве полицији и одвожење у УЦ – свега тога се не сећам. Када сам у ходнику УЦ дошао себи прво сам, нормално, позвао супругу која је завршавала са послом и следећих шест сати смо провели у УЦ…Да, из ординације у којој сам чекао следећи преглед извели су новинарку РТ Пинк Марију Узелац. Иако је руком прекрила лице – успео сам да је препознам. Пребацили су је у просторију која се налазила насупрот улазним вратима УЦ. У разговору са мед. особљем деловала је расположено и насмејано….Убрзо су је сместили у колица и одвезли до излаза где је чекао џип. Тада је напустила УЦ. Неких пола сата до сат касније, чекајући у реду за следеће преглед, поново сам видео новинарку РТ Пинка Марију Узелац како је на покретном кревету поново уводе у ординацију.

После извршених лекарских прегледа констатоване су ми лакше телесне повреде. У петак 22.09. дао сам изјаву у ПС Савски Венац.

Као православни хришћани у молитви Господњој кажемо…..и опрости нам дугове наше као што и ми опраштамо дужницима својим. На исповести пред Свето причешће Телом и Крвљу Господа Исуса Христа свештеник нас пита : Опрашташ ли свима све ?

Као православни хришћанин не могу а да не опростим момцима из приватног обезбеђења Жељка Митровића који су, строго гледајући, моја млађа браћа, а можда је неко од њих мени још и ближи као брат у Христу…Верујем у Бога и Српство и зато опраштам и никога од њих не желим и нећу да теретим и гоним.

Да, уколико Српски Покрет Двери буде поново организовао протест против уређивачке политике ТВ Пинк бићу на истом месту…само озбиљно размишљам да набавим кацигу……јер ко се чува и Бог га чува.“

Патриот.рс

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*